Torrent nasıl yapılır?

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
yanı sonuçta anladığım kadarıyla torrentler hızlı ındırmek ıçındır.ben normal forumlarda bulamıyacağımı torrente bulacağımı sandığımdan kullanmak ıstedım.örneğın yenı çıkan fılmler gıbı.bu durumda benım toreent kullanmamın bı anlamı yok.fılmlerı ve oyunları normal sıteelrden de ındırebılırım.bunun dışında ındırdığım pek bışe yok

Dostum torrent'in değerini kullanarak öğrenirsin.Örnek olarak Radyo Mydonose'un Top40 Listesi.Ne kadar kaynak varsa o kadar hızlı indirirsin işte. Önceki mesajlarımda söylemiştim.Ama senin burada bu kadar uzun bi şekilde değilde Google'da Torrent Nedir ve Ne için kullanılır diye makale okuman lazım.

empati2001

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yeni filmleri forumlardan da bulabilirsin. Ama buyuk dosya indireceksen 5- 10 gb gibi torrent daha az zahmetli olur. Forumlarda 10 15 link verir.
Torrent tek link ve
Torrent kaldigi yerden devam eder.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
pekı bıldığın önerebıleceğın turk torent sıtelerı (ama uyelıklerı açık olan)varmı?
altyazı ekleme olayıyla uğraşmak ıstemıyorum

Türk torrentlerini pek kullanmıyorum. Şu an açık var mı bilmiyorum.

Torrent kullanmamım anlamı yok demişsin ama torrent yükleyici olduğu sürece forumlardan üstündür. Para ödemeden dosyaları hattının desteklediği hızda indirirsin. Partlarla uğraşmazsın..

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Türk torrentlerini pek kullanmıyorum. Şu an açık var mı bilmiyorum.

Torrent kullanmamım anlamı yok demişsin ama torrent yükleyici olduğu sürece forumlardan üstündür. Para ödemeden dosyaları hattının desteklediği hızda indirirsin. Partlarla uğraşmazsın..
pekı bışey daha sormak ıstıyorum.daha doğrusu ıkı şey:)
bılgısayar kapalıyken yafa bekleme konumundayken toreentde dowland devam edermı?
çünkü dunakşam torentde fılm ındırırken utorerent porgramında durdurmuştum.sabah pc yı açtım bı süre sonra baktım ındırıldı falan dıye uyarı geldı.bırde aynı dosya baktım gönderılıyor dıyor ?nereye gönderılıyor onu anlamadım.fılmı masaüzerıne attım.fomratı dvdrıp yazıyordu.fılme bakayım dedım göruntu çok klaıtesız çıktı.en ıyı göruntu brıp de dıyorlar doğru mu?doğruysa ben bazen leptopta fılm ızlemek duurmda kalıyorum.fakat leptopta bu brıp fılmler oynamıyor donuyor?

--- Mesaj Güncellendi ---

Yeni filmleri forumlardan da bulabilirsin. Ama buyuk dosya indireceksen 5- 10 gb gibi torrent daha az zahmetli olur. Forumlarda 10 15 link verir.
Torrent tek link ve
Torrent kaldigi yerden devam eder.

bunu ıdm de premıumla yapıyorum.ama bazı sıtelerde örneğın dıvxm da 4 gb olan fılmler bazı sıtelerde 700-800mb oluyor.bunu anlamıyorum.ama torrent kaldığı yerden devam edıyorsa ıdm de premıum aramay gerek yok

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bilgisayar kapalıyken torrent programı çalışmaz.
Dosyanın gönderildiği yer, tıpkı senin gibi torrent kullanan başka birisi. Sen de başkasından o dosyayı indirdin. Ratio bu işte. İndirdiğini bir kısmını göndermelisin ki başkaları da o dosyayı indirebilsin.
En kaliteli görüntü 720p-1080p yazan dosyalardır. Bu dosyaların uzantısı genelde mkv oluyor.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
zamunda ayrıcalıktır :) ratiosu var diyen arkadaşları pek anlamadım zamunda hesabımda ratio oranı gösteriyor ama 2 yıldır hiç ban yemedim ki 0,60 gibi bi ratio oranım var. Türk sitelerinde böyle olsa çoktan banlarlardır.
Film indiren arkadaşlar aşağıdaki sitelerden filmi aratın ve filmin formatına -fps oranına göre uygun altyazıyı indirebilirsiniz.
www.
turkcealtyazi.org
http://divxplanet.com/altyazi/

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
pekı arkadaşlar ratıo olayında sıteye upload nasıl yapcaz.ındırdığımzı dosyanın aynısını ıade etsek olurmu:D

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
indirdiğim filim veya dosyayı ve torrent dosyasını silme programı sürekli açık tut kendiliğinden upload yapar zaten.