Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
Bi de Dead Pool gelse tam süper olacak.
Deadpool mayisin ortasında doğru gelcek.Mayis başı da olabilir düşük ihtimalle.Bi de Dead Pool gelse tam süper olacak.
hardsubdan temizlenmiş görüntülerde mevcut.1080p Korsub sürümünü indirdim fakat pek tatmin olamadim![]()
bence kötü değil görüntü.Yüksek kaliteli sürümler için söyledim şuanki kamera çekimleriyle falan izlenmez bu film bence![]()
Görüntü iyi ama daha iyisini bekleme tarafındayım.Dayanamayanlar izleyebilir gayet güzel görüntübence kötü değil görüntü.
![]()
vaktim olmadığı için ben cam görüntüsünde izledimGörüntü iyi ama daha iyisini bekleme tarafındayım.Dayanamayanlar izleyebilir gayet güzel görüntü
Hocam biraz seçiciyim sanırım. Görüntü biraz kötü geldi ya da bu filmi bu kadar izlemek isteyişimden dolayı görüntüyü kusursuz istiyorumGayet iyi aynı zamanda altyazı paketi de var ve tr altyazı mevcut.
hocam beklenti altı ama giriş için ideal bir film bence.film çöp yav. beklentiyi baya bir düşürün yoksa üzülürsünüz. ilk 10 dk harici çok boş bi film.
Sinema Çekimi ?Osman pazarlama ne durumda arkadaşlar var mı bir hareketlilik
Edit: An itibariyle torent ultrada gördüm.
Hayır, normal dvd.Sinema Çekimi ?
Link var mı ?Hayır, normal dvd.
Sanırım burada link vermek yasak. Torent Ultra üyeliğin varsa giriş yap ana sayfada var zaten.Link var mı ?
Yok. Üyelikler kapalı sende var atabilir misin ? Özelden.Sanırım burada link vermek yasak. Torent Ultra üyeliğin varsa giriş yap ana sayfada var zaten.
Dostum indirdiğim dosyayı sana atarsam indirdiğin şey bana yazar, Arena TR'ye giriş yaptım orada da var. Yarın tüm sitelere düşer.Yok. Üyelikler kapalı sende var atabilir misin ? Özelden.
Tamam HalletimDostum indirdiğim dosyayı sana atarsam indirdiğin şey bana yazar, Arena TR'ye giriş yaptım orada da var. Yarın tüm sitelere düşer.
üyeliksiz bir çok adreste mevcut.Uye olmafan bu sitelerden muzik indirilmiyor mu?
üyeliksiz bir çok adreste mevcut.