Felix Dzerjinski
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
Hıza bak hıza, insan kurban olur be.
![]()
Nereden indiriyorsun ?

Hıza bak hıza, insan kurban olur be.
![]()
Nereden indiriyorsun ?![]()
mtu larla bayağı uğraştım ama bir sonuç alamadım bendeBende AKK mağduruyum aynen yukarıda ki hızları alıyorum
Fakat bu MTU eskiden işliyordu 800-900 ile indiriyordum ama şimdi oda olmuyor. Başka bir değer mi gerek yoksa başka bir çözüm mü ?
Deneyip sonuç alan biri yazarsa iyi olur.![]()
mtu larla bayağı uğraştım ama bir sonuç alamadım bende![]()
Pek doğru olduğunu sanmamEski modemlerde AKK nin işlemediği gibi bir şey duydum ne denli doğrudur ki ?![]()
sanmam bende , fark ne olacak ki ?Eski modemlerde AKK nin işlemediği gibi bir şey duydum ne denli doğrudur ki ?![]()
sanmam bende , fark ne olacak ki ?![]()
en kalitelisiniDark knight rises'ın hangi sürümünü indirsem acaba. 3.5 gb var, 5 var, 6 var?
1080p AllianceDark knight rises'ın hangi sürümünü indirsem acaba. 3.5 gb var, 5 var, 6 var?
4.41 gb olan yeterlidir heralde
1080p Alliance![]()
Sen bilirsin.gerek yok o kadar. 116 ekran lcd tv de 720p ile 1080p arasında hiç bir fark göze çarpmıyor diyebilirim.
gerek yok o kadar. 116 ekran lcd tv de 720p ile 1080p arasında hiç bir fark göze çarpmıyor diyebilirim.
Sizde iyi fanocu çıktınız he![]()
Ben fbtyim. :tt2:Çok kral site. Yakında FBT olurum burada az kaldı.
@by10ur dedikleri tiz elden anasayfaya koyula. Bilgisayardan 1080p izleyenlerin başı vurula. !![]()
[MENTION=198187]recep1212[/MENTION] arkadaş Titanik'in 90 gb lık sürümünü indiriyordu. sanırım 15 inç tüplü monitörden izleyecekti.Çok kral site. Yakında FBT olurum burada az kaldı.
@by10ur dedikleri tiz elden anasayfaya koyula. Bilgisayardan 1080p izleyenlerin başı vurula. !![]()
@recep1212 arkadaş Titanik'in 90 gb lık sürümünü indiriyordu. sanırım 15 inç tüplü monitörden izleyecekti.![]()
Bi yerlerde "oldu o zaman biz kalkalım" gifi olacaktı.
Gül, gül öldüm yaw.![]()
Türkçe dublaj mı?Dark Knight Rises'ın dün evde 6 gb lık sürümünü indirmiştim. bugün şirkette dayanamayıp 12 gb lık sürümünü de indirdim.![]()