- Reaksiyon puanı
- 242
Revolutiontt'de 50000 hesap hacklenmiş. Pastebin gibi yerlerde dolaşıyor hesaplar. Hesabı olanlar hemen şifreyi değiştirsin.
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION], mp4 filmler bulabileceğim bi torrent sitesi var mı?
Playstation 3'te oynatmak için soruyorum.
Pixelhd kesinlikle biçilmiş kaftan.
Davetiye lazım mıdır?
pixelhd.me/apply.php?lang=
Şuradan başvur kabul edilirsen gerek kalmaz.
FIFA'dan haber yok daha@__kadıköyRAP__ hd-torrents freeleech olmuş tam senlik durum.![]()
İşimiz yine çinlilere kalmış.FIFA'dan haber yok daha![]()
İşimiz yine çinlilere kalmış.Geçenlerde de bir oyun(cod olabilir) böyle çinlilere mi vietnamlıya mı ne kalmıştı leş gibi crack yapmışlardı.
http://forum.shiftdelete.net/fifa/281604-fifa-13-pc-tam-surum-hakkinda-5.html#post2511037 Şöyle birşey var ama ne kadar doğrudur bilgim yok.
@__kadıköyRAP__ hd-torrents freeleech olmuş tam senlik durum.![]()
Arena gibi kullanacaksan seni kabul etmezler.Şu HD'yi üyeliğe açsalar.![]()
Güncel filmler var mı burada Doğan 720p, 1080p vs. Yada önereceğin bir kaç torrent sitesi. Kuzenim soruyor
Arena gibi kullanacaksan seni kabul etmezler.Kaldı ki zaten geçenlerde herkese davetiye vermişlerdi çok geç kaldın.
Güncel olanlar var abi 720p 1080 hepsi mevcut. Eski filmleride bulabilirsin ben hiçbir yerde hızlı bulamadığım dosyaları burada buluyorum ama sitede tutunmak diğerlerine göre zor ve geçenlerde davetiye sistemini kapattılar şuan davetiyesi olan varsa bile gönderemez. Kuzenin hesap bulursa o kadarını bilemem tabi.![]()
Sen kuzenin maili gönder bit-hdtv göndereyim.Deme ya, yine kaldık seedi az olan yerlere![]()
Arena internetsizlikten gitti.Arena gibi kullanacaksan seni kabul etmezler.Kaldı ki zaten geçenlerde herkese davetiye vermişlerdi çok geç kaldın.
Güncel olanlar var abi 720p 1080 hepsi mevcut. Eski filmleride bulabilirsin ben hiçbir yerde hızlı bulamadığım dosyaları burada buluyorum ama sitede tutunmak diğerlerine göre zor ve geçenlerde davetiye sistemini kapattılar şuan davetiyesi olan varsa bile gönderemez. Kuzenin hesap bulursa o kadarını bilemem tabi.![]()
Sen fano kullan bir üstteki linkten onlarda güzel boşver arenayı falan.Arena internetsizlikten gitti.Bu sefer böyle olmaz. Varsa davet alabilirim. İşte, evde ratioooo
![]()
Sen fano kullan bir üstteki linkten onlarda güzel boşver arenayı falan.![]()
İyi gönder mailini bit-hdtv atayım. Ama dediğim gibi ilk önce free,free 2x olanları indir sonra siteden atılırsan ben hesaba giremiyorum deme.Arena değil la, HD.![]()
Hesaba kim giremiyor? İnternet olmadığından giremedik Arena'ya.İyi gönder mailini bit-hdtv atayım. Ama dediğim gibi ilk önce free,free 2x olanları indir sonra siteden atılırsan ben hesaba giremiyorum deme.![]()
İş işten geçti artık razı olacaksın bit-hdtvye.Hesaba kim giremiyor? İnternet olmadığından giremedik Arena'ya.![]()
Zamunda, Leechturk, Bittürk, Türktorrent takılıp gidiyoruz.İş işten geçti artık razı olacaksın bit-hdtvye.![]()
@__kadıköyRAP__ hd-torrents freeleech olmuş tam senlik durum.![]()
Belli bir süresi yok aniden kapanacakmış öyle dedi admin.Ne zamana kadar devam eder belli mi?
Belli bir süresi yok aniden kapanacakmış öyle dedi admin.