Torrent Gündemi - Popüler Torrentler

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Need for Speed The Run için razor1911'in çıkardığı küreği var mı? Nereye baksam inmeyen linkler başlamayan torrentler inse de rarpass'ı olmayan dosyalar var. Hayır yani yoksa böyle birşey kandırmacaysa aramayacağım artık.

Yani razor1911 NFS The Run için kürek çıkardı mı çıkarmadı mı?

Bu aşamaya geldim artık..
24688034.jpg

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Need for Speed The Run için razor1911'in çıkardığı küreği var mı? Nereye baksam inmeyen linkler başlamayan torrentler inse de rarpass'ı olmayan dosyalar var. Hayır yani yoksa böyle birşey kandırmacaysa aramayacağım artık.

Yani razor1911 NFS The Run için kürek çıkardı mı çıkarmadı mı?

Bu aşamaya geldim artık..
24688034.jpg

RELOADED neden indirmedin?

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Beyler derdime bir çare :(

http://torrentbutler.eu/ bu siteden filmleri indiriyorum turkcealyazi.org ve divxplanet'den de alt yazıları bulup indiriyorum ama hep senkronizasyon hatası :(

Nedir bunun çaresi :( bir ileri iki geri cart curt ayarlarlada oynuyorum ama bir yer tutuyorsa diğer yer tutmuyor :/

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Beyler derdime bir çare :(

http://torrentbutler.eu/ bu siteden filmleri indiriyorum turkcealyazi.org ve divxplanet'den de alt yazıları bulup indiriyorum ama hep senkronizasyon hatası :(

Nedir bunun çaresi :( bir ileri iki geri cart curt ayarlarlada oynuyorum ama bir yer tutuyorsa diğer yer tutmuyor :/

İndirdiğiniz filmin resim karesi hızına (fps) uygun altyazıyı indirirseniz böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
.mkv uzantılı filmerin fps ini nerden göreceğim peki :/

Gom Player kullanıyorsanız "Ctrl + F1", KM player kullanıyorsanız tab tuşuna basarak görebilirsiniz. Diğer playerların da bu bilgiyi gösteren ayarları mutlaka vardır.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Çam Sakızı Çoban Armağanı Olarak 3 GB Upload Hediye Ettik.
LeechTurk Yonetimi Olarak Bayramınızı En Içten Dileklerimizle Kutlarız.

www.leechturk.com

Sevgili Türktorrent Üyeleri, Yönetim olarak Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, sevdikleriniz ile birlikte mutlu, huzur ve sağlık dolu nice bayramlar geçirmenizi temenni ederiz.
Her bayramda olduğu gibi tüm üyelerimize 10 Gb upload ve 1 Adet davetiye hakkı verilmiştir.

http://turktorrent.eu

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Turktorrent artık bana daha iyi geliyor. Işler güçler in 720p sini hemen bulabiliyorum.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Severim iki siteyi de.

EnSi35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turktorrent artık bana daha iyi geliyor. Işler güçler in 720p sini hemen bulabiliyorum.

Sadece dizi değil Film alanında da Nette İlk sunumları görebilirsiniz :)

Bu arada
1 Hafta içerisinde The Avengers Blu-Ray bekliyoruz :)
Şuan piyasada DVDRip ve sinemadan alınmış TR Line ses var

Tavsiyem BluRay'i bekleyin ;)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Turktorrentte upload yapmam gerekiyordu sevindim bu duruma.

kewell2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sitemizde Kalıtelı Fılmler , Oyunlar , Programlar Arayıp Bulamadıgınız Hersey SERVER Destegı Ile Hızmetınızde :)

Sizleride Aramızda Gormekten Mutluluk Duyarız :)

www.torrentmag.net

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Beni attılar hocam bi film indirdim ama kimse çekmedi ratiodan gittik, h&r sistemi olsa daha iyi olurdu :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Tutunmanın tek yolu bi 20 lira verip bi haftalık seedbox alıcan, 1tb falan up yaptıktan sonra artık istediğini indir seed de etme kalsın öyle :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Ek olarak HD-t'de her 3 ayda bir 15 gb download yapmanız gerekiyormuş.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
@zozeidon seedte dosya tutuyorsan şunu sorayım ona göre tamamlayabileceksen davetiye vereyim.Bonus sistemi ile 10 torrent seedte sürekli tutarsan yaklaşık 15 gün sonunda her defasında 10 gb upload kazanırsın sen ver ben o bonus sistemini kullanırım diyorsan davetiyeni atayım ama bonusu kullanmazsan normal bağlantıyla tutunmak çok zor.Başka bir siteden çıkan dosyayı indirip bu siteye gönderirsen de bir ihtimal.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] Site içeriğini inceledim altın torrent olayı yok. -75%, -50% ve -25% şeklinde bir sistemi var. Senin dediğin sistemde 10 dosya indirirsem 1 tanesini 7-8 gb'tan hesaplarsak 80gb'ta yakın bişeyler olur. 10gb'lık upload çokta cezbedici görünmüyor (tabi arada seedten gelen yüklemeleri saymıyorum). Ha ikinci bir şekilde sadece indirimli dosyaları (-75% ...) çekip seed edersem bir ihtimal tutunabilirim gibime geliyor. (Bu arada başka sitelerden indirdiklerimi buraya nasıl gönderebileceğimle ilgili pek bir fikrim yok.)
Velhasılı kelam şansımı denemek isterim ama eğer benim üyeliğimle ilgili bir sıkıntı olduğunda senin hesapta tehlikeye girecekse hiç gerek yok.

Genç FB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@dgncn Site içeriğini inceledim altın torrent olayı yok. -75%, -50% ve -25% şeklinde bir sistemi var. Senin dediğin sistemde 10 dosya indirirsem 1 tanesini 7-8 gb'tan hesaplarsak 80gb'ta yakın bişeyler olur. 10gb'lık upload çokta cezbedici görünmüyor (tabi arada seedten gelen yüklemeleri saymıyorum). Ha ikinci bir şekilde sadece indirimli dosyaları (-75% ...) çekip seed edersem bir ihtimal tutunabilirim gibime geliyor. (Bu arada başka sitelerden indirdiklerimi buraya nasıl gönderebileceğimle ilgili pek bir fikrim yok.)
Velhasılı kelam şansımı denemek isterim ama eğer benim üyeliğimle ilgili bir sıkıntı olduğunda senin hesapta tehlikeye girecekse hiç gerek yok.

HD-Torrents de olan bir dosyayı öncelıkle baska bir trackerdan ındırip Hd-torrents de çapraz seed e girebilirsin. En basit şekilde söyle diyeyim Başka yerden indireceksın daha sonra HD-torrents den de aynı dosyayı ındırınce direk seed e girmiş olacaksın. Buda demek oluyor kı Hd-torrents te hıc ındırme yapmadan direk gönderme yapmış olacaksın. Buna kısaca çapraz seed denıyor. TL gibi sitelerde Seedbox olmadan tutunmak zor oldugundan bu yola başvurmak çok yardımcı oluyor.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=259770]zozeidon[/MENTION] mailini özelden gönder site şuan kapalı açılınca gönderirim.Bonus ile upload yapmak için en düşük boyutlu dosyaları indirirsin toplasan 10 dosya 100-200 mb falan eder.Bu 10 dosyayı indirdikten sonra gönderme hızını 1 kb/s ile sınırlarsın yaklaşık 12 günde bir 10 gb upload kazanırsın diğer çapraz seed olayınıda cross seed nasıl yapılır diye aratırsan bulursun yapamazsan ben anlatırım.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@zozeidon mailini özelden gönder site şuan kapalı açılınca gönderirim.Bonus ile upload yapmak için en düşük boyutlu dosyaları indirirsin toplasan 10 dosya 100-200 mb falan eder.Bu 10 dosyayı indirdikten sonra gönderme hızını 1 kb/s ile sınırlarsın yaklaşık 12 günde bir 10 gb upload kazanırsın diğer çapraz seed olayınıda cross seed nasıl yapılır diye aratırsan bulursun yapamazsan ben anlatırım.

Tamamdır hocam şu çapraz seed olayını biraz araştırayım. Olmazsa haberleşiriz.
Eyvallah saolasın.