- Reaksiyon puanı
- 31
İlk ve Son Aşkım - Seeking a Friend for the End of the World 720p (Türkçe Dublaj)
Kim riplemiş bunu? İsim ver vurdurtacağım onu.İlk ve Son Aşkım - Seeking a Friend for the End of the World 720p (Türkçe Dublaj)
Her Hakkı Saklıdır®Kim riplemiş bunu? İsim ver vurdurtacağım onu.![]()
izleyince yorum yapar mısın ? merak ettiğim bir filmHayatımın Atışı - Trouble with the Curve 720p (Türkçe Dublaj)
Yarın bakıcam kısmetse anlamlı mesajların olduğunu düşündüğüm bir film umarım yanılmamizleyince yorum yapar mısın ? merak ettiğim bir film![]()
hiçbir şeyden nefret etmedim dvdscr'den ettiğim kadar
bu aralar gördüğüm kadar da hiç bir dönem görmedim. dağıtıyorlar herhalde![]()
ödül törenleri vardı o yüzden görüntüler verilen kişiler tarafından yada bu kişilerden sızdırılarak dağıtıldı denk geldibu aralar gördüğüm kadar da hiç bir dönem görmedim. dağıtıyorlar herhalde![]()
film sıkıntısı çektiğim şu günlerde yazmanı istemicem ekran görüntüsü atsan yeter hocam kendimce beğendiklerimi izlerim bende :mrgreen:HDD alayım da 50 film var listem de![]()
film sıkıntısı çektiğim şu günlerde yazmanı istemicem ekran görüntüsü atsan yeter hocam kendimce beğendiklerimi izlerim bende :mrgreen:
Çoğu yeni film
Az önce gördüğüm bir film, The Twilight Samurai (2002)
Alt yazısı yeni çıktı
Udaan (2010)
Moon to (2007)
The Thieves 2012
Breathless 2009
Hotaru no Hikari
Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969)
Diye gidiyor![]()
@topalsolucan
hocam şişman sevgilim'in 720p sürümünü buldun mu?
ben kısa bi kesit izlemiştim 1 ay önce aradığım sunumu bulamayınca vazgeçmiştim.
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]
hocam şişman sevgilim'in 720p sürümünü buldun mu?
ben kısa bi kesit izlemiştim 1 ay önce aradığım sunumu bulamayınca vazgeçmiştim.
kaliteli 720p olabilir ripleyenin kim olduğu fark etmez hocam.Hangi sunumu arıyorsun?
kaliteli 720p olabilir ripleyenin kim olduğu fark etmez hocam.![]()
200 Pounds Beauty.2006.Bluray.720p.DTS.x264-RUXHangisi indiriyorsun?
200 Pounds Beauty.2006.Bluray.720p.DTS.x264-RUX
ban yedim şimdihayda...
↑ 234.41 MB ↓ 18.76 GB (SR 0.01)
upload yapılmıyor kiHak etmişsin![]()
upload yapılmıyor kianca bu kadar çıktı tam gerekli yerde ban yedik iyi mi