Torrent Davetiyesi Takas

Leylamecnun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkdslar arena-tr den davetiye hakkım bulunmaktadır. leecturk ve bitturk torrent sitelerine davetiye ariyorum. Konuları ınceledim ama eski yıllarda acilmis. elinde bu davetiyelere sahip olanlar takas etmek isterlerse yada vermek isterlerse iletşime geçmelerini rica ediyorum

ahmetsuat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitturk torrent sitesine ait davetiyem var arena-tr ile takas yapabilirim

Leylamecnun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Tamam olur. arena-tr ye ait davetiyem var. gokhanmcgrady@hotmail.com adresine gonderirseniz sevinirim. email adresini yazarsaniz sizin davetiyeniziide yollıyayım

Tamam olur. arena-tr ye ait davetiyem var. gokhanmcgrady@hotmail.com adresine gonderirseniz sevinirim. email adresini yazarsaniz sizin davetiyeniziide yollıyayım

ahmetsuat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

emrahayaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar leechturk, arena-tr, turktorrent, bitturk, turknova, torrent-cell, torrent-ultra vs davetiyem var tek bir zamunda üyeliğine karşılık saydığım bütün sitelerin davetiyesini göndereceğim. ilgilenen arkadaşlar lütfen emrahayaz56@hotmail.com dan ulaşsınlar

ddesperado

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes elımde arena tr var bıtturkle takas yapabılırız

ddesperado

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emrah ayaz kardes bana bıtturk turktorrent davetıyesı lazım gondrırsen cok makbule gecer ugur_oral_08@hotmail.com
SEEDBOXLADA DESTEKLIYECEM

referanslarım
sshot3ns.png

sshot2ub.png

sshot4e.png

sshot5se.png

sshot6q.png

sshot7x.png

sshot8q.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Davetiye gonderecek arkadaslar gorduğunuz gibi bircok siteye uyeyim ekimde davetiyeler de mevcut bana lazim olan bitturk ile turktorrent davetiyeleridir

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sshot9h.png

erdemexi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bittürk leechturk türknova torrentultra davetiyesi atabilir misiniz

erdemexi@gmail.com

diğer trackerlar için davetiye isteyen olursa mail atsın yeter

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
torrent cell.......türkdepo.......türktorrent.......turkno va.......hdmkv.........torrentshack sitelerine davetiyem bulunmakatadır..

aradığım hd space ..ve hd torrent siteleri..takas olur özel msj ile bana ulaşşınlar..

özel mesaj olarak bana ulaşsınlar

ae_hmt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turk tracker ların hepsinden davetiyem var iptorrents, torrentleech davestiyesi istiyorum ilgilenen pm atabilir..

ilkaya1966

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde çoksayıda bittürk ve turktorrent davetiyesi var.. paylaşımı güzel arkadaşlara davetiye yollayabilirim.. başka bi torrent sitesinde paylaşımının ratio fotosunu gönderene davetiye atabilirm.. takas değil.. karşılıksız davetiye atacam. mail adresimden bana ulaşabilirsiniz.

ilkaya1966@windowslive.com