Torku Konyaspor 3-2 Fenerbahçe - Video, Maçın Özeti, Golleri | 17 Ağustos 2013 Cts

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ersun beyin en buyuk hatasi Emre den korkup cikaramamasi. adam (Emre) 35 yasina gelmis 90 dakika ne kadar verimli kosar. Adamlara kirmaya daldi sonra ozur diledi,( kendisine yapsalar ozur kabul etmiyor) hakemede cerkindi ozurdiledik ya ne mallik yapiyorsun demeye getirdi. birde tac a cikan topu saha disina cikip daha uzaga vurdu ( tam sari kartlikti ama korkup vermediler ) arkadas bunlar bunlari bir ben mi goruyorum. Konya spor penaltiyi kacirdiktan sonra hemen akabinde 10 saniye icinde ceza sahinda bir penaltilik hareket daha vardi hakem simdi bunu verirsem ortalik yikilir diye korktu vermedi. olaylar olaylar. ben size soyluyeyim bu Emre ve Ersun yanal ayni takimda oldugu muddetce Fener her macta yenilecek.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Ersun Yanalın İlk Kez Fenerbahçe ile adı geçtiğinde karşı çıkmıştık, Yanal Büyük takım YÖ-NE-TE-MEZ.
Bu adamda bir maçın gidişatını okuma kapasitesi YOK.
Ömrü hayatında hiç bir maçın gidişatını okuyup,ona göre değişiklik yapıp maç KAZANAMAMIŞTIR.
Ve olan Fenerbahçeye olacak ve Fenrebahçe HARCANACAK.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Galatasaray bile bu kadar rahat gol atamadı ilginç,helal olsun

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=37930]limerick[/MENTION]

Mac esnasinda fener aleyhine yapilan tezahürat vardi, ( sike ile alakali ) emre o topu bilerek konya tribünlerine yolladi.

tevren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla 2-0 dan maç verdik ersun yanal oyuncu değişiklikleri yüzünden oldu umarım kısa zamanda düzelir takımı anlar 2-0 öndesin ve 2. yarı 3 forvetle oynuyorsun şaka gibi :)