Yardım Tordan deepweb sitelerine giriş

behemoth

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
".onion" uzantılı sitelerin neredeyse hepsi hata veriyor ve giriş yapamıyorum. Kolay bir yolu VPN zaten torda var ikincisini kurmamın mantığı olmaz proxy kullanıyorum ve sanal makinede açıyorum güvenlik için ama internette daha fazla bilgi bulamadım.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,610
O linklerin yarısı sahte veya kapalı oluyor zaten, kendimden biliyorum. Saatlerce link arayıp bir tane açılan bulamamışlığım var. Normal yani.

behemoth

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
O linklerin yarısı sahte veya kapalı oluyor zaten, kendimden biliyorum. Saatlerce link arayıp bir tane açılan bulamamışlığım var. Normal yani.
Anladım tahmin etmiştim ama hepsi mi aynı olur yani sadece bir tane açabildim o da interneti hızlandırdığını iddia eden bir uygulama sitesiydi

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,432
Brave ile gir. Tor özelliği var Onion siteleri açıyo.

Çalışır onion sitelerin linkine erişmek için Hidden Wiki sayfasına git.

Endless Astronauts

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
37
".onion" uzantılı sitelerin neredeyse hepsi hata veriyor ve giriş yapamıyorum. Kolay bir yolu VPN zaten torda var ikincisini kurmamın mantığı olmaz proxy kullanıyorum ve sanal makinede açıyorum güvenlik için ama internette daha fazla bilgi bulamadım.
İllegal iş mi dönüyo len ? Bana da yardım etsenize bende deepwebe girmek istiyorum

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,610
İllegal iş mi dönüyo len ? Bana da yardım etsenize bende deepwebe girmek istiyorum
Hocam çok basit, Tor Browser yükle, VPN yükle, VPN'i çalıştır, Google'a deep web links diye arama yap, çıkan linkleri Tor Browser'a yapıştır. Şaka olarak söylemiş olabilirsiniz fakat yine de belirteyim, deep web'te gezinmek yasa dışı değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Brave ile VPN'siz girince virüs yemiştim aklıma geldi şimdi, sonra formatlamıştım bilgisayarı.

Endless Astronauts

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
37
Hocam çok basit, Tor Browser yükle, VPN yükle, VPN'i çalıştır, Google'a deep web links diye arama yap, çıkan linkleri Tor Browser'a yapıştır. Şaka olarak söylemiş olabilirsiniz fakat yine de belirteyim, deep web'te gezinmek yasa dışı değil.

Ben Brave ile VPN'siz girince virüs yemiştim aklıma geldi şimdi, sonra formatlamıştım bilgisayarı.
Yoo ciddiyim girmek istiyorum da virüs falan yemeyiz değil mi

Hocam sen girdin mi daha önce deepwebe

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,610
Yoo ciddiyim girmek istiyorum da virüs falan yemeyiz değil mi

Hocam sen girdin mi daha önce deepwebe
Ben girmiştim, ilgi çekici çok bir şey yok. Virüs yeme ihtimali de çok fazla. Her türlü girdikten sonra temiz bir format atmanı öneririm. Ben virüs yedikten sonra akıllandım.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,610
Ne vardı ki hocam merak ettim
Uy*şt*r*cu satışı, silah satışı, sahte kimlik satışı, sahte ehliyet satışı tarzı şeyler. Hepsi dolandırıcı tabikide. Onun dışında değinmek istemediğim daha iğrenç bazı durumlar var onların ne olduğunu internetten bakarak öğrenebilirsiniz Şunlara bakmanızı öneririm.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,432

Antüvürüs yok mu abi?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,432
Ne vardı ki hocam merak ettim
Sitelerin genel tasarımı 2000 yılları hatırlatıyor.
Önemli bilgi olsa bile site tasarımına göre adam soğuyor oralardan. Yani ingilizcen çok güzel olmalı ve acayip site içerisinde tıklamak için linkleri bulmak biraz zaman alıyo

behemoth

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3

Brave torun sağladığı gizliliği sağlamıyor.

Ben girmiştim, ilgi çekici çok bir şey yok. Virüs yeme ihtimali de çok fazla. Her türlü girdikten sonra temiz bir format atmanı öneririm. Ben virüs yedikten sonra akıllandım.

Linuxdan girdim ve sanal makineden girdim. Bence formata gerek yok.

Skellige

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,791
Gizlilik için Tor kullanırsınız anlarım ama .onion uzantılarına bulaşmayın. ?‍?

behemoth

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
Bir şey soracağım peki malum siteler için linki olan var mı? Yani o hastalığa sahip değilim sadece meraktan bakıp çıkacağım. Ne olduğunu anladığınızı düşünüyorum. Küçük çocuklar falan. Yanlış anlamayın sadece çok merak ediyorum.