Toraman, Terim'e ateş püskürdü

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Fatih Terim'in, EURO 2008 aday kadrosuna çağırmadığı İbrahim Toraman: "İnsanda biraz adalet ve görgü olur. Bu tarafsız bir teknik adamın alacağı karar değil."

‘Yalakalık yapmadık’

Beşiktaş'ın savunmasındaki önemli isimlerden biri olan İbrahim Toraman, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri öncesi hazırlık kampı kadrosuna çağrılmayınca açtı ağzını, yumdu gözünü... Toraman, A Milli Takımımız’ın Teknik Direktörü Fatih Terim’e ateş püskürdü. İbrahim Toraman, “İnsanda biraz adalet ve görgü olur. Başkaları gibi araya adam sokmayıp, yalakalık yapmadığımız için kadroya çağrılmadık. Bunun başka bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Artık suskun kalmayacağım” dedi.

‘Adalete inanıyorum’

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Eleme maçlarında Ay-Yıldızlı formayı giyen İbrahim Toraman, “Başka takımlardan alınan oyuncuların, bir de benim oynadığım karşılaşmalardaki performansıma baksınlar. Bu tarafsız bir teknik adamın alacağı karar değildir. Ancak Allah’ın adaletine inanıyorum. Birilerini, bir yerlere pazarlama adına bu işin başında olanlar, günü geldiğinde kamuoyu ve kendi vicdanlarına veremedikleri hesabı, ilahi adalet karşısında bir şekilde vereceklerdir” diye konuştu.

Kaptan’dan destek

Fatih Terim tarafından Toraman gibi elemelerde Milli Takım adına mücadele eden, ancak kadroya çağrılmayan İbrahim Üzülmez de arkadaşına destek verdi. Kaptan İbrahim, “Sol tarafta ben kuvvetli olduğum sürece, benden başka kimse oynayamaz. Herkesi yedek bırakırım. Birkaç kez kuvvetsiz zamanıma denk geldi, herhalde bu yüzden davet edilmedim. Karar verilirken oyuncuların sadece Milli takım performanslarına değil, sezon boyunca yaptıkları göz önüne alınmalı” yorumunu yaptı.

Kaynak

jakamen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu haberin doğru olduğuna inanmak zor. Toraman gerçekten efendi bir futbolcu böyle bişey söylediğini sanmıyorum.
Ama gerçekten iki İbrahim de böyle konuşmuşlarsa hiç hoş olmadı. Liverpool'dan 8 yedikleri geceyi çabuk unutmuşlar herhalde..

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
walla iki ibrahim de haklı
söylemişlerse de söylememişlerse de haklılar...
kadrolar seçilirken yıllardır Beşiktaş sanki Türkiye nin takımı değilmiş Beşiktaş ın oyuncuları 2. sınıf oyuncularmış gibi davanılıyor...
Halbuki Türkiye de Milli takımın yerine oynayan ve bu yüzdne ambleminde Türk Bayrağı taşıyan tek takım Başiktaşken... Beşiktaşın şampiyorn olduğu 100. yılda dahi milli takım kadrosuna çağırılan beşiktaşlılar çoğunluğu oluşturamamıştır...
Milli takımlarda yıllar sonra ilk kez Rüştü o da Türkiye de kaleci sıkıntısı yüzünden milli takımda Beşiktaşlı kaptan olmuştur...
bu gün kimse iddia edemez ki Beşiktaş ın yerli oyuncuları GS ya da FB ninkilerden daha yeteneksiz ve kalitesiz olduğunu...
milli takıma çağırsılan oyncu kadrosuna bakıldığında sadece bu dönem için değil uzun yıllardır... Beşiktaşa bir ambargo yağıldığı izlenimi doğmaktadır... kaç tane maç izeledim sahada bir tane beşiktaşlı oyuncu olmayan... İnsaf... Bu beşiktaş bu kadar mı kötü ki her sene ligi ilk üçte değişik sıralarda bitiriyor... anadolu takımlarından iki maçta yıldız olan oyuncular kadroya alınıyor... Beşiktaşlılara sırf beşiktaşlı oldukları için ambargo uygulanıyor... şunu tarafszıca bakabilen herkes çok rahat söyleyebilir... beşiktaşın yerli oyuncuları eğer FB de yada GS de oynasalardı her milli takım kadrosuna banko çağırılırlardı... böyle tartışmalarla mili takım coşkusunu kaybetmeyelim diyoruz ama Beşiktaş tarafından bakınca kimin milli takımı diye sormaya başlamaya başlayacağız yakında...