Toplama bilgisayar için tavsiye

Enjoyial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni bir bilgisayar alacağım.Fakat hazır sistem yerine toplama almak daha akıllıca bir seçim olur gibi geldi bana.Zira hazır sistemlerde şu sıralar fazlasıyla kullanılan ati radeon 6510 vb ekran kartları benim ihtiyacımı karşılamaz gibi geliyor.Bilgisayarı oyun için kullanacağım ve bütçem 1200-1500 tl arası olacak...Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
AMD Phenom II x4 955 125 W işlemci
Asus M5A97 Evo AM3+ anakart
2x2 4 Gb 1600 Mhz ram (Kingston, Gskill, Corsair, Geil, farketmez)
Sapphire HD 6850 1 Gb GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
1 Tb 7200 Rpm HDD (Seagate, WD, Samsung farketmez)
600 W PSUlu Kasa

ben bu ayın başında böyle bir sistem kurdum. 1500 lira civarı tuttu. ancak dolar 1.74 idi ben alırken. şimdi baya yükseldi. sana da bu sistemi öneririm.*

yalnız acelen yoksa 1 ay beklemeni tavsiye ederim. 12 ekimde amd yeni nesil işlemcileri çıkarıyor. bekleyip görmek lazım. ekim ayından sonra piyasada ciddi değişiklikler olabilir. indirimler görebiliriz. :)

Enjoyial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim.Pek bir acelem yok,dediğin gibi bekleyebilirim.Donanım bilgime sağlıklı bir bilgisayar toplayabilecek kadar güvenmiyorum.O yüzden bir fikir sahibi olmak adına yardım talebinde bulundum :) İndirimde her türlü işime gelir hani :D Doların şu an 1850 TL olduğunu düşünürsek..