Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anakartı atx yerine micro atx alsak daha ucuza gelir atx anakartlar profosyoneller için değilmi www.vatanbilgisayar.com/msi-h81m-p33-intel-h81-soket-1150-ddr3-1600mhz-sata-30-dvivga-anakart.html
al kardeşim en iyi sistem bu 4x2 gb 1600 mhz ram cift kanal yükü dağıtıyor 8 cekirdek işlemcin var hd6850 sonu 850 ile biten oyun kartın var psu upragesi iyi olur thermaltake cok iyi bir dış kasan var burdaki arkadaşlar fazla uğraşmayın biraz sistem toplamasını öğrenin
ben şuanlık ekran kartı hariç tüm sistemi toplamayı düşünüyorum ilerde önerdiğin ekran kartından daha iyi ve güçlü bir ekran kartı almayı düşünüyorum ilerde dediğim en fazla 3 ay gibi bi süre. böyle yapsam bı sıkıntı olurmu?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
buda iyi sistem şimdi kararsız kaldım ne yapacağım hakkında
Apu sistem topla zaten başka toplayamassın bu bütçeyle. Apulara DirextX 12 gelecek DDR4 şuan için çok pahalı bir teknoloji apular bütçen için uygundur. Az para ekleyip al. Dolar düşünce fiyatta düşer. Tavsiyem: Ekli dosyayı görüntüle 12502