Topladığım sistem hakkında öneri ve düşünceleriniz

daggeoron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Gayet güzel bir sistem alınabilir.

Fortniteciboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
240 GB SSD ekle
Sistem toplandı mı? Eğer toplanmamışsa 240 GB SSD almalısınız bu arada sistem güzel aynı sistemi dolar 4.5 iken sınıf arkadaşım 4600 e toplamıştı

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
peki hocam onun yerine bu nasıl Msi B450 Gaming Plus Am4 Anakart - Vatan Bilgisayar
aradaki farkları nelerdir acaba bilgilendirirseniz sevinirim
İk ürün arasında çok fark yok. TUF modelinde bağlantı portlarının olduğu bölüm pahalı anakartlarda gördüğümüz şekilde dizayn edilmiş ki ben bu şekilde daha estetik buluyorum. MSI modelinde ise mosfet soğutucular açıkta bırakılmış. Şahsen TUF serisini çok beğendiğim için öneriyorum ama MSI seven biriyseniz alabilirsiniz.

daggeoron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
240 GB SSD ekle
Sistem toplandı mı? Eğer toplanmamışsa 240 GB SSD almalısınız bu arada sistem güzel aynı sistemi dolar 4.5 iken sınıf arkadaşım 4600 e toplamıştı
daha toplamadım ssd yi sonra eklemyi düşünüyordum

---- Mesajlar birleştirildi ----

İk ürün arasında çok fark yok. TUF modelinde bağlantı portlarının olduğu bölüm pahalı anakartlarda gördüğümüz şekilde dizayn edilmiş ki ben bu şekilde daha estetik buluyorum. MSI modelinde ise mosfet soğutucular açıkta bırakılmış. Şahsen TUF serisini çok beğendiğim için öneriyorum ama MSI seven biriyseniz alabilirsiniz.
anladım hocam teşekkürler

Son düzenleme:

MrKadir

Profesör
Reaksiyon puanı
371
Ssd ilk almak daha mantıklı.Hdd alırsanız işletim sisteminizi chrome vs. gibi uygulamaları taşımak sıkıntı çıkarabilir.120 gb bir ssd bile yeter.