• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Top Benim Oynatmıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Evet aynen başlıktaki mantıkla maç yapan FB kalecisi Volkan'dan ve FB li Emre'den söz ediyorum.

Ceza sahasında kendisine yapılan sert müdahalenin acısıyla kıvranan volkan kendisine faul yapan rakibine yerdeyken tekme salladı.Suratındaki ifadeyi ve rakibine vuruşunu görünce mahalle maçları geldi aklıma.Bu tür manzaralar tüm mahalle maçlarında yaşanır.

Volkan sicil dosyasını epey kabarttı uslanacağa da benzemiyor.Unutmadan Volkan'ın bu disiplinsiz hareketine tereddütsüz kırmızı kart gösteren hakemi de ayrıca tebrik ediyorum.

Gelelim sicil dosyası kabarık bir başka futbolcuya..Emre

Emre maçın ikinci yarısında sert bir faule maruz kaldı ve tedavisinin yapılması için çizgi dışına alındı.Kameralar emreyi gösterdiğinde,emre kendisine faul yapan rakibine,kafasıyla işaret parmağını senkronize bir şekilde sallayarak ve boğaz kesme hareketi yaparak tehdit ediyordu.Daha önce basın tribününe kol böreği açan emrenin de bu ne ilk ne de son disiplinsizliğiydi.Emrenin bu cesareti almasında en büyük etkenlerden birirnin de F.TERİM olduğunu düşünüyorum.

Tüm bu çirkin olayların dışında sahada başa baş bir mücadele vardı.Ayrıca Kadir Has Stadı da seyir zevkimizi katmerliyordu.Kendimi Avrupadan bir maç izliyor gibi düşündüm.Demekki neymiş....İmaj aslında çok şeymiş..

Tüm yurtta böyle stadların yükselmesi dileğiyle iyi akşamlar futbolsever SDN...:)

KAYNAK:ZorhaK

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
teşekürler zorhak
başlık süper :D