Tomb Raider detayları

Bu konuyu okuyanlar

farcry25

Öğrenci
Katılım
3 Haziran 2012
Mesajlar
32
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Gameinformer son sayısında beklenen oyunların detayları açıklandı. Bunlardan birisi de Tomb Raider, yeni oyunun detaylarına şöyle bir göz atalım.
Oyunda ilk dikkat çekecek şey, eski platform oyunlarında olan (Mario’da olduğu gibi) başka yollar açabiliyoruz. Oun doğrusal gidecek ancak başka yollardan da gidebileceğiz. Oyunda ki görev yerlerimize uçaktan atlayarak gideceğiz. Durumu toparlarsak gideceğimiz yere yine gideceğiz ancak birkaç yol daha kullanabileceğiz. Çevresinden dolaşacağız, ya da direk kestirmeden gideceğiz.
Tomb-Raider-2013-CizgimNet-1-500x281.jpg

Lara’nın özelliklerini yükseltebileceğimiz bir XP sistemi bulunuyor. Adada bulabileceğimiz herşeyi bir ekipman olarak kullanabilir ya da var olan ekipmanı yükseltebiliriz. Mesela oklarımızı daha etkili hale getirebiliyoruz. Devamlı güncelleştirebileceğiz. Yani RPG öğeleriyle karşı karşıyayız.


Oyunda ki bazı tuşlara ardı ardına bsacağımız sahneler için sadece bir kez şansımız olacak. Bu da E3 fragmanını izlerseniz eğer, oradan bir adamın Lara’ya saldırdığını (farklı bir şekilde, nasıl anlatacağım bilemedim) sadece o sahnelerde bu durum olacak.
Neyse önümüzde ki E3 fuarında videolar geldikçe bizde ne oynayacağımızı göreceğiz.

Kaynak:

http://www.cizgim.net/tomb-raider-detaylari/
 
Üst