Tomb Raider: Anniversary'i Bedava İndirin

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Lara Croft'un macerasına bu hafta boyunca ücretsiz katılabilirsiniz. Tomb Raider: Anniversary oyununa ücretsiz sahip olmak için elinizi çabuk tutun!

10 yıllık Tomb Raider serüveninin kutlanması için çok daha gelişmiş grafikler ve oynanış ile yenilerek sunulan ilk oyunun yeni hali Lara Croft Tomb Raider: Anniversary, GameTap adlı sitede bir hafta boyunca ücretsiz olarak oyunculara sunuluyor. 16 Ekim tarihine kadar hiçbir ücret ödemeden indirerek oynayabileceğiniz Lara Croft Tomb Raider: Anniversary'nin 1,1 GB'lık kurulum dosyasını buraya tıklayarak edinebilirsiniz.

:: Tomb Raider serisini oynadınız mı?

Bilgi İçin: GameTap
Yazan : Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
1996 Senesindeki Tomb Raider'ı tekrar oynamak gerçekten çok hoştu oynamayanlar için Kesinlikle oynanması gereken bi oyun :) Müzikleri tekrar yapılmış hayranları için tekrar dinlemek çok hoş olacaktır :)

Evanescence

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim anlamadığım oyunu sadece 1 hafta boyunca mı oynayabileceğiz, yoksa link mi 1 hafta kalacak??

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Link bir hafta kalacak, sonra istediğiniz kadar oynayın :)

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ya ben bunu oynadım bir yere geldim böyle büyükçe sütunlar vardı onların üzerinde hiyeroglif yazıalr varıd onları ayarlayınca sütunlar aşağı kayıyor bir yerler açılıyordu(çözene kadar canım çıktı) yaptım saatler sonra tabi.Neyse geçtim o bölümü arkadaş bir başka yere gldim bir baktı onlar tekrar farklı bir şekilde mi ne ayarlanıyor hen şunu yaptım

alt+F4
denetim masası
Program ekle kaldır
tomb raider anniversary
Kaldır...
O gün çok rahat uyumuştum ...

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben bu oyuna sinir oldum. Serinin en iyisi benim için Legend'dır. Biraz daha üzerinde çalışılsa harika olur. Bulmaca çözmeyi, ortamı keşfetmeyi pek sevmiyorum.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Su oyunu sabaha kadar bedava verseler ne olacak..

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Tomb Raider 1'i oynayanlar zaten oyunun her sahnesini tekrar hatırlıyor o yüzden gerçekten çok hoş o anıları tekrar yaşamak güzel oluyor ve Çok daha gelişmiş grafiklerler :)

BoSS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyunu beğenmeyen arkadaşlar oyunun türünü anlayamamış bence. Oyun adventure oyunu action türü bir oyun değil. Legend'e iyi diyen arkadaşlar için legend bence serinin kötü oyunlarından dı sadece ağırlıklı olarak ateş etmeye kurulu gerçekten TR zevki almak isteyenler TR1, TR2, TR4 oynasın ;)