Tomb Raider Müziklerini İndirin

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Lara Croft'un son macerası olan Tomb Raider Underworld de dahil, serinin tüm soundtrack parçalarını ücretsiz indirebileceğinizi biliyor muydunuz?

Tomb Raider serilerinin hayranlarına müjde: Seride bugüne kadar duyduğunuz tüm müzikleri ücretsiz olarak indirebilirsiniz! Tomb Raider Chronicles sitesinde sessiz sedasız yerini alan Tomb Raider Underworld Deluxe Edition da dahil olmak üzere, yıllar evvelinin ilk Tomb Raider oyunundan günümüze kadar Lara Croft'un maceralarında ayrı bir yeri olan tüm şarkıları bu sayfadan seçerek bedava indirebilirsiniz.
tombraider-ost1230810210.jpg
:: Sizce en başarılı müzikler hangi oyunda?

Bilgi İçin : Tomb Raider Chronicles
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

cakabuba

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1-2-3ü bitirdim diğerlerini bilmiyorum... Bunların arasında en iyi müziklere sahip olanı 2nci oyun bence... Hepsi olmamakla birlikte eski oyunların disklerinde müzikler audiotrack (adına ne deniyorsa) olarak bulunurdu. Destruction Derby, Tombraider2, Twisted Metal, Quake2 ve bir kaç tane oyunun daha sevdiğim parçalarını mp3e çevirmiştim ve hala saklıyorum mp3 arşivimde...

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İndirmekte bir dert olacak gibi duruyor. Too many connections diyor indirmek isteyince.