Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier Fatal error. Generate minidump? hatası

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
farum sakinleri Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier oyununda belirli bir yere geldim bayagı bir bölüm geçtim o eşşege benzeyen robotu geçtikten sonra oldu oyundan attı bir dahada açamıyorum oyun press enter e kadar geliyor 1. resime kadar geliyorum orda dınk diye ses geliyor görev yöneticisinden veya entere peş peşe basınca masa üstüne dönüyor ve 2.ve.3 resimdeki hatalar çıkıyor oyun 12 gb küsür Skidrow sürümüdür 1.2 update yüklü hatanın resimlerini ekliyorum.

tom01.png

52564496.png

73074479.png

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
424 mblik güncelleme peketi indir kur ve ilaçla.

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
link verebilirmisin tşk updatelermi senin dedigin v1.2 kadar yüklü zaten 1.3 yüklerken 1000 diye bir hata veriyor

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pc ye format attım bütün updateleri yükledim 1.3 kadar yüklü yine [h=2]Generate minidump? hatası veriyor oyundan atıyor yardım[/h]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir cok kiside ayni problem olmus. Bosuna format atmisin. Surada cozumler var denersin.
http://www.ggamez.net/2012/06/ghost-recon-future-soldier-black-box.html (Linki gozden gecir cozenler olmus)

for all who suffer from (yati fatal error )

got to
C:\Users\(your user name\Documents

you will **** folder named Ubisoft

right click on it and choose properties

then click Advanced

then un check (compress contents to save disk space )

then hit ok

enjooooy :wink:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyunun icinde .dmp uzantılı hatta tarih verebılırım benim pc de de aynı hatayı verıyordu bunları yapınca duzeldı;
1-.dmp uzantılı dosyayı sıl C:/program files X86/64(işletim sistemiz kac bitse )/ubisoft/GRFS nin klasörüne gir ve .dmp uzantılı dosyayı sıl buyuk ihtimalle 600 kusu bir dosya boyutu olacak sonra update 1.1 ,1.2,1.3 ü kur ve update 1.3 göre ilacla sonra oyuna gir update 1.1 i krduktan sonra klavyede yön sorunu yasıyacaksınız onun ıcın update 1.2ve.1.3 kurmalısınız yalnız update 1.2ve1.3 windows icine kuruluyor buna dıkkat edın kurdu dıyede oyuna gırmeyın aynı hata ile karsılaşırsnz bunun icin size liste verecem o listedeki dosyaları windows icinden kesip oyunun kurulu oldugu yere atmanız lazım sonra oyun duzelıor hem save sorunu ortadan kalkıor hemde minidump hatası işte liste:
1-future soldier.exe
2-dbghelp.dll
3-AICLASS_PC_F.dll
4-binkw32.dll
5-PTCforPC.dll
6-shaderlistPC_DX11
7-ubiorbitapi_r2_loader
8-Ubiscope_BIg
Ubiscope_BIgtool
uplay_r1_loader
YetiShadersPC2_DX11.sat
YetiShadersPC2_DX11.sdf
zlib1.dll bunları kesip oyunun icine kurulu ulundugu dizine atın sorun ortadan kalkıor yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana iyi eglenceler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya kardeşim bu bahsettin yollar hiçbir işe yaramiyor bilgin olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı sorun var oyuna giriyor ''press an key'' yazıyor enter'a basıyorum sonra oyundan atıyor hata veriyor yardımcı olurmusunuz..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyun takıldı şöyle takım arkadaşlarını beklediği bir bölümde birisi yerine gelmiyor yerde sürünerek kaldı gelemiyor takıldı orada bu yüzdende oyun devam edemiyor