• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Tokatspor inanıyor

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan doesluck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

doesluck

Profesör
Katılım
11 Haziran 2008
Mesajlar
1,196
Reaksiyon puanı
1
Puanları
218
Tokatspor, tarihinde ilk kez karşılaşacağı Fenerbahçe'yi mağlup etmek istiyor. Kulüp Basın Sözcüsü Kaya Çakırtaş, Tokatspor'un bunu başaracak moral ve güce sahip olduğunu söyledi.

Fortis Türkiye Kupası D Grubu'nda Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Tokatspor, bu zorlu karşılaşmadan galip gelmeyi hedefliyor. Ankaragücü karşılaşmasında alınan mağlubiyeti hakem hataları ve şanssızlığa bağlayan Basın Sözcüsü Kaya Çakırtaş, yenilgiyi hak eden bir futbol oynamadıklarını belirterek, "Bir golümüz ofsayt gerekçesi ile verilmedi. Hakem takdir hakkını rakipten taraf kullandı. Tokatspor sahada skor bazında yenik düşmesine rağmen çok iyi mücadele verdi. Baskıyı kuran bizdik. Rakip, bireysel hatalarımız nedeniyle pozisyon buldu" dedi.


11 Ocak Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşmasının Tokat ve Tokatspor için tarihi bir maç olduğunu belirten Çakırtaş, galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirterek, "Fenerbahçe'yi yenebilecek güce ve morale sahibiz. Fenerbahçe maçının Tokat'a manevi anlamda büyük katkıları olacak. Esnaflarımızdan, vatandaşlarımızdan havaya girmelerini ve şehri Tokatspor bayrakları ile donatmalarını istiyoruz. Fenerbahçe'nin bizi küçümsemeyeceğini düşünüyoruz. Hangi futbolcusu sahaya çıkarsa çıksın yıldız futbolculara sahip. Hangi kadroyla çıkarsa çıksın biz maça konsantre olduk. Bu maçı almak için futbolcularımız tüm gayreti gösterecekler ve bunu başaracaklarına inanıyorum. Takımımızdaki hava ve atmosfer çok iyi. Oynadığımız kupa maçlarında hep üstün bir futbol sergiledik. Fenerbahçe karşısında da aynı futbolu sergileyerek yeneceğimize inancımız tam" dedi.

Tokatspor-Fenerbahçe karşılaşmasında stadın dolmasını beklediklerini söyleyen Basın Sözcüsü Kaya Çakırtaş, "Tokatspor tarihinde ilk kez Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Taraftarımızın bu karşılaşmayı izlemekten mahrum olmaması açısından tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum. Taraftarımızın ilgisini bekliyoruz. Bilet fiyatı 100 TL. Satış noktamızda kredi kartına taksit yapma imkanımız da var. Taraftarımızın sahte bilet mağduru olmamaları için biletlerini satış noktalarından almalarını istiyorum" diye konuştu.

kaynak : http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=31&grup=6&go=139273
 

hta1905

Profesör
Katılım
22 Mart 2008
Mesajlar
2,439
Reaksiyon puanı
1
Puanları
218
Hayalsiz yaşanmıyor tabi.Tokatspor kaçıncı ligde,çok güçlü bir takım da bizim mi haberimiz yok.
 

PC MERAKLISI

Dekan
Katılım
1 Şubat 2008
Mesajlar
5,530
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
tokatlıyım ve tokatta oturuyorum ama feneri yenersek (ki sanmıyorum ya) kendi çaplarında(mızda) rekor kırmış olacagız :D

aslında hiç sanmıyorum yenecegimizi yani en fazla berabere :D

taraftarlar bizim 60 gençlik grubuna bişey söylerse gel gör olayı :( ;)
 

doesluck

Profesör
Katılım
11 Haziran 2008
Mesajlar
1,196
Reaksiyon puanı
1
Puanları
218
tokat bu sene tff 2lig 2 .gruptan lider çıkıyor yani bank asya ya yükselicek bu sene.

aylardır bu maç bekleniyor ve ben de bekliyorum.. hem bir tokatlı hemde galatasaaylı olarak inanıyorum :D
 
Üst