TOFAŞ şipariş veremezmiyim

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
sıfır şahin doğan kartal bulabilirsin. hangi ülke olduğunu hatırlamıyorum. hintistan gibi bir ülke olabilir. sıfırnı hala üretitiyorlar. ama ordan buraya getirtmek ne kadar maliyet olur bilemem.
Buna ek olarak eğer Hindistan'dan getirecekse orada trafik sağdan aktığı için direksiyon ters tarafta olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eee tamam işte.2.el PasSAT alıcağına gitsin temizinden bir Mercedes alsın.
Söylediğim fiyat sıfır Passat için. Asıl tam tersi ikinci el bir Mercedes alacağına sıfır bir Passat alsın.

Armeda2010

Premier Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
5
Buna ek olarak eğer Hindistan'dan getirecekse orada trafik sağdan aktığı için direksiyon ters tarafta olacaktır.

Söylediğim fiyat sıfır Passat için. Asıl tam tersi ikinci el bir Mercedes alacağına sıfır bir Passat alsın.
diraksiyonun sağda olması çok sorun olacağını sanmıyorum sonuçta bu bir tofaş. köşedeki bakkaldan alırsın yeni ön konsol direksiyonu sol yaparsın :)

diraksiyonun sağda olması çok sorun olacağını sanmıyorum sonuçta bu bir tofaş. köşedeki bakkaldan alırsın yeni ön konsol direksiyonu sol yaparsın :)
zaten bu arkadaş bu kadar tofaş hastası olduğuna göre orjinal şekilde kullanacağını düşünmüyorum. motorunu koltuklarını falan filan bir çok yerini değiştiricek oynıyacak. ona iskeleti bile olsa yeter

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
şuan 11 yaşındayım. Bayağıdır TOFAŞ'çıyım. ben 18ime gelince FİAT'tan şipariş versem bana 0 şahin çıkarmazlarmı.Şimdi git birtane bmw al napçan dersiniz,zevk meselesi siz anlamaşşınız.
sipariş edersem kaç günde gelir kaç bin lira olur. (70000tlye kadarsa alırım.)
en büyük 3 şey sırayla
1-ALLAH
2-TOFAŞ
3-FİAT (TOFAŞ'la birleştiği için)
O zaman geldiğinde o arabalar yasaklanır.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
O arabalar çoktan yasaklanmalıydı.İkinci el sektörü rahatlar.Daha yeni model arabalar onların yerini alır.İnsanlar mecbur onlara biniyor çünkü ucuz araba yok ne yazık ki.
Çok doğru. Yoksa Dünya standartlarına bile uygun değil bu arabalar. Ülkenin gelişmemişliğinin kanıtları bu arabalar mesela.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
şuan 11 yaşındayım. Bayağıdır TOFAŞ'çıyım. ben 18ime gelince FİAT'tan şipariş versem bana 0 şahin çıkarmazlarmı.Şimdi git birtane bmw al napçan dersiniz,zevk meselesi siz anlamaşşınız.
sipariş edersem kaç günde gelir kaç bin lira olur. (70000tlye kadarsa alırım.)
en büyük 3 şey sırayla
1-ALLAH
2-TOFAŞ
3-FİAT (TOFAŞ'la birleştiği için)
11 yaş eşittir = BAYA TOFAŞÇI ?

Aynen öyle. Eski Chevrolet Impala'lar gibi arabalar yani.
Impala çok güzel arabadır :) 63-64

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Bir TOFAŞ için 200.000 TL vermek biraz fazla değil mi ?
o Tofaş değil artık videoyu izlemeden konuşma ...

seyredin adamlar fiat olarak yapıyor daha iyisini yapıyorlar.
Ekran Görüntüsü 2020-06-09 23-15-08.png

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Gerçi bu duruma bir örnek var. Toyota, 2005 yapimı Initial D animesinin filmi için 3 adet Toyota Trueno (AE86) üretmişti.

mhmtali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
uzun yola çıkarsan eğer ilerde tofaşla pişmanlık duyarsın. hız ve konfor olmayan bi araç ayrıca klima olsa bile uzun ve yokuşlu yollarda zorlanır. Yazık edersin o paraya Allah korusun kaza yapsan araçta güvenlik diye birşey yok zaten :d

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
uzun yola çıkarsan eğer ilerde tofaşla pişmanlık duyarsın. hız ve konfor olmayan bi araç ayrıca klima olsa bile uzun ve yokuşlu yollarda zorlanır. Yazık edersin o paraya
bu o Tofaş değil klimalı daha güçlü motorlu koltukları daha rahat oluyor senin gördüğün yanlışlar.

Reaksiyon puanı
892
Benim hayalim mercedes a.Böyle giderse sadece hayal kalacak çünkü aşırı pahalı.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Tofaş'ı yerecem diye bin takla atmayın...

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Tofaş'ı yerecem diye bin takla atmayın...
Benim dedemin 90 model Şahin i vardı. 10000 Dolara almıştı 0 olarak Fiat mağazasından. Aldıktan 3 ay sonra kışın çalışmamıştı. O kadar çöp işte bunlar. Ayrıca Kahrmankazan da babamla trafik kazası geçirmişti dedem o Şahin ile. O günden beri Fiat dan komple nefret eder dedem. Ayrıca süspansiyonlar kalça bölgesine yolun kalitesini hissettiriyor. Konfor 0 demek oluyor.

[т]σятυє

Asistan
Reaksiyon puanı
262
Tofaş almak akıl mantık işi değil. Güçlü bir araç da değil. 20-25 Bin TL'ye satılıyor şu an saçma sapan yaşlı modeller. O paraya Tofaştan çok daha güçlü araçlar vardır mutlaka, o araçlara yönelinmeli.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Benim dedemin 90 model Şahin i vardı. 10000 Dolara almıştı 0 olarak Fiat mağazasından. Aldıktan 3 ay sonra kışın çalışmamıştı. O kadar çöp işte bunlar. Ayrıca Kahrmankazan da babamla trafik kazası geçirmişti dedem o Şahin ile. O günden beri Fiat dan komple nefret eder dedem. Ayrıca süspansiyonlar kalça bölgesine yolun kalitesini hissettiriyor. Konfor 0 demek oluyor.
şu videoyu izle bu o senin bildiğin araba değil sayısız ralli şampiyonlukları olan araba bu ...

şunu izleyin kim alıyor görün ne olduğunu görün çöp değil ayrıca 131 en konforlu arabalardan bakımı yapılınca patlak amartisörler rahatsız eder...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bu 131 orijinalinden daha iyi daha güçlü daha sportif şu videoyu izleyin 250K nın hakkını veriyorlar 20K'lık tenekele bir değil adamların kaynakçılığı bile test edilmiş yüksek kalite işçilikle yapıyorlar.

Son düzenleyen moderatör:

Realhas_The_GreatFan2

javareal
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,396
O zamanların en iyi arabası toros dur benim dedem toros almıştı çok rahattı.
90 larda

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
Size sadece 1998 model bir honda civic bırakırım daha da üstüne ne araba ne laf tanırım .

Aksini iddia eden tofaşdır . :D