Tnctr 4s kuralı üyelik

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Hani bazen hep derizya seve seve değil zorla mecbur değil zorundasın gibi bu sitede öyle ihtiyacım oldu 2 dk bişey okuyup çıkacam onun için bile üyelik istiyolar buda kalitesizliklerinini göstergesi kaliteli site üyelik istemez
bakınzı SDN

whoobay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amaçları e-posta toplayıp, reklam için kullanıp, kullandırtmak olabilir mi?

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
google aramalrında cıkan sonucların altında önbellek der ona tıklarsa üye olmadan konuyu okuyabilirisin

Reaksiyon puanı
2,148
Windows 7 SP1 MSDN Enterprise Türkçe'yi sadece orada bulabilmiştim.

firefox4ever

Profesör
Reaksiyon puanı
41
bugmenot.com diye bir site var oradan belki bu sitede çalışan bir hesap bulabilirsin.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Windows 7 SP1 MSDN Enterprise Türkçe'yi sadece orada bulabilmiştim.
evet bence. bu bakımdan gayet faydalı bir site. sırf üyelik istediği için eleştirmek haksızlık. kaldıki ben üyeyim ve bugüne kadar spam mail yolladıklarını hiç hatırlamıyorum.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
valla ben eleştiririm tamam linkleri gizlemeyi anlarımda konuyu okumak için bile üyelik istiyolar

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
oraya üyeyim ve fena bir yer değil

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Amaçları e-posta toplayıp, reklam için kullanıp, kullandırtmak olabilir mi?
Hocam ben oraya üyeyim e-posta tıoplaynıp kullandırma diye biş yok şu anda zaten üye olmadan konuları okuyabiliyorsunuz.Bana ordan e-postama 1 mesaj geldi o da aktivasyon

Leigon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1-Türkiyenin en geniş "İşletim Sistemi Modifikasyon" ve "Katılımsız Kurulum Hazırlama" dökümanları bizde,

2-Hiç birinizin anlamadığı ve türkiyede tek bulabileceğiniz AMS yazılım dili dökümanları ve bu işin ülkemizde bulabileceğiniz yegane üstadları bizde,

3-Sorunu nasıl soracağını bilmeyen,abuk subuk başlıklar açan, eğlenceği bilmeyen üye profili bu ve diğer sitelere göre en az olan siteyiz.

4-Türkçe duyarlıyız.Yani bizde "Emo","Apaçi","Ergen","Liseli" gibi tabir edilen sınıfların kendi "olmayan" akıllarından uydurdukları dillerin kullanımına izin vermeyiz.

Şimdi;

zencicek ; Mümkünse uzak dur,böyle bir üyeye ihtiyacımız yok,eksik kalabilirsin.İhtiyacın olan yeri kötüleyecek yapacak kadarda küçülebiliyorsun tebrikler.Senin yaptığını yemek yediğin kaba işemek derler.

whoobay ; Sözde hacker yetiştiren sitelerde çok takılmışsın yada hemen yükselmeye hedefi olan saçma içerikli sitelerle haşır neşir olmuşsun galiba.Sizin mailinize ihtiyaç duysak neden biz mail hesabı verelim? Ayrıca sen bu sitenin reklam geliri ile mi ayakta durduğunu sanıyorsun? Bilip bilmeden maval okumak çok kolay sanırım.

firefox4ever ; O kadar egzantirik işlere girişeceğinize 3 dakikada üye olsanız ve bilgiye kaynağından düzgünce ulaşsanız ne sakıncası var? Parasını vermeden kitapçıdan kitabı alıp çıkabiliyor musun? Burdada şart üyelik, bu kadar büyütmeye ne gerek var? Ayrıca shiftdelete'de üyelik için aktivasyon istiyor.Neden direk üyeliiği kabul etmiyorlar?

Lopard38; Crackli oyunlarada warez denir canım benim,warez kavramını tam öğren öyle konuşalım seninle ;)

Sonu olarak aklınız mantığınız kaliteli site kavramını nasıl değerlendiriyor burdan gayet net anladık.Sizlerin hayatında kalite özel yerlerde bulunmak değil herkesin gelebildiği yerlerde bulunmakmış.Cevabım ağır oldu sizler için biliyorum,okudukça sinirleniceksiniz "Yürü git" gibisinden hatta daha ağır cümlelerle kulağımı çınlatacaksınız eminim.Şunu unutmayın,her sitenin bir idari şekli ve kuralları vardır ve bunlar hiç kimseye bunu başka bir sitede eleştirmek,aşşağılamak,kötülemek hakkını vermez,veremez.Buna müsama gösteren site ve site yöneticilerine sitemlerimi ayrıca dile getiriyorum ve işlerini tam kapasiteyle yapmaya davet ediyorum.Nasıl bu site ile ilgili TNNC-TR'de bir üye dahi konu açamazsa bu her site için geçerli olmalı.Neden mi? SAYGI. neden mi? ETİK REKABET.Umarım bu kelimelerin anlamını üyelerde idrak edecek kapasiteye gelirler.

Saygılar...

mephistooo2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hani bazen hep derizya seve seve değil zorla mecbur değil zorundasın gibi bu sitede öyle ihtiyacım oldu 2 dk bişey okuyup çıkacam onun için bile üyelik istiyolar buda kalitesizliklerinini göstergesi kaliteli site üyelik istemez
bakınzı SDN
TNCTR'ye üye olmadan da konuları okuyabiliyorsunuz...

eğer okuyamadıysanız o sizin beceriksizliğiniz... :cursing:

mümkünse bir daha TNCTR'ye uğramayın...

Türk forumlarının en kaliteli forumlarından birisidir TNCTR :thumbup1:

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
@Leigon mesajında belirttiğin gibi çok sert bir üslup kullanmışsın. bunun sebebi de bu sitenin işleyişini bilmemen. senin de yazdığın gibi, her sitenin kendi içinde bir işleyişi vardır. buranın işleyişinde de eleştiri (eleştiri sınırları içinde kalmak şartı ile) serbest. üyeler hangi konuda olursa olsun düşüncelerini özgürce paylaşıyorlar. bu yüzden burası türkiyenin en büyük forumlarından biri.

yeri geldiğinde biz üyeler, site yönetimini topa tutuyoruz. buna bile anlayışla yaklaşılıyor. hatta bu konunun da yer aldığı "Nefret Ettiğiniz Siteler" alt forumunda shiftdelete.net ile ilgili açılan konu başlıklarının olduğunu da görebilirsin. yani sadece başka siteler için değil, tüm siteler için -burası dahil- düşüncelerimizi özgürce dile getirebiliyoruz.

bu sana göre SAYGI ve ETİK REKABET kurallarına aykırı olabilir. bana göre ifade özgürlüğüdür. tıpkı senin buraya üye olup, özgürce düşüncelerini yazıp ifade etmen gibi.

son olarak eleştiride bulunan üyelere yazdığın "beğenmiyorsanız gelmeyin" tarzı mesajların da hiç hoş değil. maalesef pek çok forum sitesi bu tahammülsüz yaklaşım yüzünden üye kaybediyor.

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@Leigon mesajında belirttiğin gibi çok sert bir üslup kullanmışsın. bunun sebebi de bu sitenin işleyişini bilmemen. senin de yazdığın gibi, her sitenin kendi içinde bir işleyişi vardır. buranın işleyişinde de eleştiri (eleştiri sınırları içinde kalmak şartı ile) serbest. üyeler hangi konuda olursa olsun düşüncelerini özgürce paylaşıyorlar. bu yüzden burası türkiyenin en büyük forumlarından biri.

yeri geldiğinde biz üyeler, site yönetimini topa tutuyoruz. buna bile anlayışla yaklaşılıyor. hatta bu konunun da yer aldığı "Nefret Ettiğiniz Siteler" alt forumunda shiftdelete.net ile ilgili açılan konu başlıklarının olduğunu da görebilirsin. yani sadece başka siteler için değil, tüm siteler için -burası dahil- düşüncelerimizi özgürce dile getirebiliyoruz.

bu sana göre SAYGI ve ETİK REKABET kurallarına aykırı olabilir. bana göre ifade özgürlüğüdür. tıpkı senin buraya üye olup, özgürce düşüncelerini yazıp ifade etmen gibi.

son olarak eleştiride bulunan üyelere yazdığın "beğenmiyorsanız gelmeyin" tarzı mesajların da hiç hoş değil. maalesef pek çok forum sitesi bu tahammülsüz yaklaşım yüzünden üye kaybediyor.

Hocam lafımız size deyil bizim kızdığımız şeyler üyelik istiyolar sırf bu yüzden kalitesiz site mailleri reklam için topluyorlar bizim kızdığımız şeyler bunlar görüş değil iftiradır.Bu arada Forum üyeliksiz görüntüleniyor...Bu arada herkesin ifade özgürlüğü vardır ama bunlar ifade özgürlüğünün çok dışında iftira ... Siteye biraz bakın göreceksinizki dediğiniz kötü şeyler yoktur çoğu sırf yorumu yüksetmek için saçma sapan yalan yanlış şeyler yazmışlar biz buna kızıyoruz beğenmiyebilirsiniz tamam ona bişi demiyom herkesin zevki farklı ama iftira edilmemesi lazım mesela biz tnctr'ye bu site hakkında yalan yanlış saçma sapan kuru iftira şeyler paylaşsak hoşunuza gider miydi?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Merhabalar.

Site yönetiminden bahsettiğiniz için cevap vermem gerekiyor sanırım. Sitemizde, diğer siteler hakkında üyelerimizin fikir belirtebilecekleri bir bölümümüz var. Burada, ShiftDelete.Net ve Forumu dahil olmak üzere, web siteleri hakkında eleştirilerini belirtebiliyorlar. Ancak, bu eleştirilerde hakaret, argo kelimelerin bulunmasına müsade etmiyoruz. Yeri geliyor kendimizi eleştiriyor hatalarımızı düzeltiyoruz.

Bir ortamın değerini, oradaki elit kişiler belirlemez. Biz, her yaşta, her düşüncede, her bilgi seviyesindeki insanı kabul ediyoruz. Yeri geliyor, bu tarz konularda bilgisi sıfır olan biri, üst düzey yönetici oluyor. Ben, SDN'de yetiştim örneğin.

Biz görevimizi tam anlamıyla yapmaya gayret ediyoruz. Üyelerimizin, Eşit Rekabetin öneminin ve anlamının farkında olduklarından eminim.

Teşekkürler.

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba, Ben TncTR yönetiminden KintaRo. Uzun süredir bu sitede yazmamıştım fakat yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına birşeyler yazmayı uygun gördüm. Sitenin eleştirilmesinden asla rahatsızlık duymadık hatta burdaki eleştiriden sonra konu içeriklerinin ziyaretçiler tarafından görüntülenmesine izin verdik. Yönetim olarak yapıcı eleştirilere her zaman olumlu bakmışızdır. Az önce bahsettiğim olayda bunun göstergesidir. Bizi rahatsız eden "kullanıcıların mail adreslerinin toplanması" gibi asılsız iddialardır. Biz ki geçen ay 400.000. üyesini kazanmış bir site olarak bu gibi illegal ve aciz durumlara ihtiyaç duymayız. Biz ne diğer siteler gibi her tarafı reklam doldurup ordan burdan popup pencere ile kullanıcıları rahatsız eden sitelere benzeriz nede içerisi çöplük gibi aynı konu için 10 tane başlık açılmış karman çorman bilgi çöplüğü sitelerine benzeriz. Tek hedefimiz bilgi paylaşımı ve bunuda layıkıyla yaptığımızı düşünüyoruz. Ve son olarakta ShiftDelete.Net gibi kardeş sitelerle de, bu gibi kendini bilmez kullanıcılar yüzünden ters düşmek istemeyiz. Saygılarımla, iyi forumlar.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Hocam lafımız size deyil bizim kızdığımız şeyler üyelik istiyolar sırf bu yüzden kalitesiz site mailleri reklam için topluyorlar bizim kızdığımız şeyler bunlar görüş değil iftiradır.Bu arada Forum üyeliksiz görüntüleniyor...Bu arada herkesin ifade özgürlüğü vardır ama bunlar ifade özgürlüğünün çok dışında iftira ... Siteye biraz bakın göreceksinizki dediğiniz kötü şeyler yoktur çoğu sırf yorumu yüksetmek için saçma sapan yalan yanlış şeyler yazmışlar biz buna kızıyoruz beğenmiyebilirsiniz tamam ona bişi demiyom herkesin zevki farklı ama iftira edilmemesi lazım mesela biz tnctr'ye bu site hakkında yalan yanlış saçma sapan kuru iftira şeyler paylaşsak hoşunuza gider miydi?
bana olmadığını biliyorum. ben zaten tnctr yi beğenerek kullanıyorum. ancak cevap yazdığım arkadaşın üslubunu yanlış buldum. sizin gibi yazsa daha olumlu bir tavır olurdu. :)

yazılan yanlış ifadeler konusunda haklısınız ancak bunları yazanların iftira atmak için yazdığını sanmıyorum. site hakkında edindikleri yanlış izlenimler veya bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor muhtemelen. siteyi bilen üyeler de gerekli cevapları vermişler zaten. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Merhaba, Ben TncTR yönetiminden KintaRo. Uzun süredir bu sitede yazmamıştım fakat yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına birşeyler yazmayı uygun gördüm. Sitenin eleştirilmesinden asla rahatsızlık duymadık hatta burdaki eleştiriden sonra konu içeriklerinin ziyaretçiler tarafından görüntülenmesine izin verdik. Yönetim olarak yapıcı eleştirilere her zaman olumlu bakmışızdır. Az önce bahsettiğim olayda bunun göstergesidir. Bizi rahatsız eden "kullanıcıların mail adreslerinin toplanması" gibi asılsız iddialardır. Biz ki geçen ay 400.000. üyesini kazanmış bir site olarak bu gibi illegal ve aciz durumlara ihtiyaç duymayız. Biz ne diğer siteler gibi her tarafı reklam doldurup ordan burdan popup pencere ile kullanıcıları rahatsız eden sitelere benzeriz nede içerisi çöplük gibi aynı konu için 10 tane başlık açılmış karman çorman bilgi çöplüğü sitelerine benzeriz. Tek hedefimiz bilgi paylaşımı ve bunuda layıkıyla yaptığımızı düşünüyoruz. Ve son olarakta ShiftDelete.Net gibi kardeş sitelerle de, bu gibi kendini bilmez kullanıcılar yüzünden ters düşmek istemeyiz. Saygılarımla, iyi forumlar.

Merhaba
Anlayışınız ve konuları ziyaretçilere açtığınız için, teşekkür ederiz. Bu kategoriyi oluşturmaktaki amacımız da tam anlamıyla budur. Ters düşmek gibi bir konu olamaz. :)

Saygı bizden.

Tekrar teşekkürler..

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
1-Türkiyenin en geniş "İşletim Sistemi Modifikasyon" ve "Katılımsız Kurulum Hazırlama" dökümanları bizde,

2-Hiç birinizin anlamadığı ve türkiyede tek bulabileceğiniz AMS yazılım dili dökümanları ve bu işin ülkemizde bulabileceğiniz yegane üstadları bizde,

3-Sorunu nasıl soracağını bilmeyen,abuk subuk başlıklar açan, eğlenceği bilmeyen üye profili bu ve diğer sitelere göre en az olan siteyiz.

4-Türkçe duyarlıyız.Yani bizde "Emo","Apaçi","Ergen","Liseli" gibi tabir edilen sınıfların kendi "olmayan" akıllarından uydurdukları dillerin kullanımına izin vermeyiz.

Şimdi;

zencicek ; Mümkünse uzak dur,böyle bir üyeye ihtiyacımız yok,eksik kalabilirsin.İhtiyacın olan yeri kötüleyecek yapacak kadarda küçülebiliyorsun tebrikler.Senin yaptığını yemek yediğin kaba işemek derler.
http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=91559

Sonu olarak aklınız mantığınız kaliteli site kavramını nasıl değerlendiriyor burdan gayet net anladık.Sizlerin hayatında kalite özel yerlerde bulunmak değil herkesin gelebildiği yerlerde bulunmakmış.Cevabım ağır oldu sizler için biliyorum,okudukça sinirleniceksiniz "Yürü git" gibisinden hatta daha ağır cümlelerle kulağımı çınlatacaksınız eminim.Şunu unutmayın,her sitenin bir idari şekli ve kuralları vardır ve bunlar hiç kimseye bunu başka bir sitede eleştirmek,aşşağılamak,kötülemek hakkını vermez,veremez.Buna müsama gösteren site ve site yöneticilerine sitemlerimi ayrıca dile getiriyorum ve işlerini tam kapasiteyle yapmaya davet ediyorum.Nasıl bu site ile ilgili TNNC-TR'de bir üye dahi konu açamazsa bu her site için geçerli olmalı.Neden mi? SAYGI. neden mi? ETİK REKABET.Umarım bu kelimelerin anlamını üyelerde idrak edecek kapasiteye gelirler.

Saygılar...

ben bu başlığı açtığımda konuları görmek için üye olmanız gerek yazısı çıkıyodu ;(temmuz 15) 2 ay sonra gelmiş (eylül 11) üye olmadan da okuyabiliyorsunuz diyip üzerine bi de hakaret ediyorsunuz

ihtiyacım olan yeri kötüleyecek kadar küçülebiliyomuşum ne alaka şimdi ben o siteye 15 dk girdim o da bişey arıyodum ve sizin sitede de yoktu onun dışında da hiçbir şekilde ihtiyacım olmadı

Kırmız yazdığım kısma gelince kardeşim alışveriş sitesimisiniz ki üye olmak zorunda olayım tamam o sitelerede herkes geliyo ama aldığı ürünü sadece kendisi görüyo veya üye olmadan ürün alamıyo sizdeki mantıkta aynı değilmiydi üye olmadan bilgi alamazsın (temmuz ayında)

---------- Post added at 16:01 ---------- Previous post was at 15:59 ----------

TNCTR'ye üye olmadan da konuları okuyabiliyorsunuz...

eğer okuyamadıysanız o sizin beceriksizliğiniz... :cursing:

mümkünse bir daha TNCTR'ye uğramayın...

Türk forumlarının en kaliteli forumlarından birisidir TNCTR :thumbup1:

birader bu konu temmuz 15 te açıldı ve o gün üyelik istiyodu 2 ay sonra gelipte üye olmadan okuyabiliyorsunuz derseniz ben size sadece gülerim

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bana olmadığını biliyorum. ben zaten tnctr yi beğenerek kullanıyorum. ancak cevap yazdığım arkadaşın üslubunu yanlış buldum. sizin gibi yazsa daha olumlu bir tavır olurdu. :)

yazılan yanlış ifadeler konusunda haklısınız ancak bunları yazanların iftira atmak için yazdığını sanmıyorum. site hakkında edindikleri yanlış izlenimler veya bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor muhtemelen. siteyi bilen üyeler de gerekli cevapları vermişler zaten. :)
Hocam beni yanlış anlamadığınız için teşşekkür ederim.Yoksa benimde SDN ile ilgili hiçbir sıkıntım yok sadece üyelerin yaptığı bişiler pek hoşuma gitmedi
Hayırlı Günler

---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:17 ----------

Merhaba
Anlayışınız ve konuları ziyaretçilere açtığınız için, teşekkür ederiz. Bu kategoriyi oluşturmaktaki amacımız da tam anlamıyla budur. Ters düşmek gibi bir konu olamaz. :)

Saygı bizden.

Tekrar teşekkürler..
Benim amacım da aynı yoksa sdn ile ilgili hiçbir sorunumuz yok yosa eleştirmek herkesin hakkındır ama asılsız idaalar yüzünden böyle oldu...
Yazdığımdan alınan olduysa onlardan özür dilerim
Hayırlı Günler

abdullahTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende üyeyim aktivasyon mesajından baska bir mail vs aldıgımı hiç hatırlamıyorum 2009dan beri üyeyim oraya artık üye olmanada gerek yok konuları okumak için lütfen camur atmayalım :@

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bende 2007 de üye olmuşum bende spam mail hatırlamıyorum. çok girmem ama gerektiğinde hayat kurtarır :)

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
TncTR'nin değeri gözümde bir kat daha büyüdü..

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
konu açılalı 2 ay olmuş gelmiş bugün cevap veriyosunuz bi de siteyi övüyosunuz yoksa siz yöneticisi misiniz

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşların nickinde yönetici yok burda yazanların sadece bitanesi modarator oda [MENTION=9831]KintaRo[/MENTION]

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Nedense çoğu bu ay üye olmuş sdn ye ve yazdıkları mesajların çoğu bu konuda...

ben siteye kötü demiyorum ama o gün girdiğimde konuyu okumak için bile üyelik isteyince kızmıştım (14 temmuz) bu konu açıldıktan 2 ay sonra gelir de böyle bişey yok derseniz beni inandıramazsınız üyelik ge rekmediği doğru ama o gün üyelik isteniyodu

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
zencicek adlı arkadaş haklı o zamanalr üye olmayanlara konu gösterimi yasaktı, yalnız daha sonradan bu uygulama iptal edildi. nano sende konuyu uzatıp durma, büyütülecek bir olay yok saygı sevgi çerçevesinde herkes görüşünü söyledi ve olay kapandı. iyi forumlar dilerim.

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hocam ben uzatmıyom ki arkadaş soru sorarsa cevap veriyorum sadece
Konu bence de kapatılsın olay bitti dağılabilirsiniz :)
Herkese iyi forumlar
Bu arada arkadaştan özür diliyorum konu tarihini görmemişim o zaman kapalıydı