• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Tivibu Son Haberler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darknes$
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Darknes$

Rektör
1.jpg

2.jpg

yeni kanalların gelmesi güzel olmuş :) hemen açıp izledim dahada fazlasını istiyoruzzz. :D mesela; vizyondaki filmleri aynı kalitede ve biraz ucuz fiyata olsa :P

Ayrıca önerilerinizi bekliyoruz demişler. Varsa aklınızda birşey, bence bildirin. Proje yeni iken faydalanacaklarını düşünüyorum.

Tekrar izle bölümünde Kurtlar vadisi neden yok anlamıyorum... Star ın papatyam gibi Benim annem bir melek gibi dizileri var... Kurtlar vadisinin dün yayınlanan bölümü yok... TUHAFFF..

gmail imden yolladım ama güvenlik nedeniyle gönderilmedi yazısı geldi bana,gerçi mesajımda esp ve esp2 kanallarınıda yazmıştım mesajımdan sonra eklenmesi acaba ben deyince mi eklediler:D

tivibu'yu sadece ttnet abonelerimi izleyebiliyor.Ben kablolu internet kullanıyorum ilk başlardamı ne ücretsiz deneme şifresimi ne vermişlerdi kullanıcı adı şifresini girdim bu hizmet şuanda bölgenizde kullanılamıyor gibi bir uyarı almışdım.

sdn yi takip ettikten sonra bişey olmaz bilgilendir bizi sdn kazığı uzaktan gör ve bize çekilmemizi söyle

Diziler ve canlı yayında Durdur - Gerial seçenekleri 1 Nisandan sonra başlayacak.

Smile Adsl Abonesiyim ve kardeşimin ttnet şifresi ile izleyebiliyorum
20j68ll.jpg