Tivi bu

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
monoyu snapticten kurdum ama tivibu izleyemiyorum.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Tivibu için Silverlight gerekiyor o da bildiğim kadarıyla linux ta çalışmıyor. Silverlight Playonlinux ile belki kurulabilir ama wine ile direkt çalışacağını sanmıyorum.

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
fazla derin bir kaç soru sorayım... sadece bilimsel meraktan:)))
Pardus'da çalışıyor mu?
yeni çıkacak şu kırmızı ağaçlı masaüstü ile enfes görünen Pardus'da çalışacak mı?
herkese Pardus öneriyorum ama tivibu çalışırsa pardusta direk pardusa zıplayacağım...

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Baştan dediğim gibi mono kurulu.

firefox içinde kurdum.

ama bir türlü açmıyor.

önemli değil canı sağolsun

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tivibu Linux sistemlerde çalışmıyor çünkü silverlight linux desteği vermiyor. Onun yerine sistem sizi mono ya yönlendiriyor. Aslında ttnet'in de bir kabahati yok. MacOS yakın zamanda tivibu desteği açıkladı. Yani Linux sistemlerde şimdilik bu imkansız. Wine kursanız da çalıştırmıyor. Ben chromium içindeki tv eklentisini kullanıyorum. hiç yoktan işimi görüyor.

WaylandIZMIR

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Maalesef zamanında bende çok uğraştım ve TTNet ile görüşmelerimde oldu fakat sonuyç alamadım.

TTNet ile konuşmam sonucu şunu belirttiler; yakın zamanda web üzerinden TİVİBU yayına verilecek ama ne zaman bilmiyorum denmişti..

Eğer tarayıcı üzerinden TİVİBU hizmete girerse, rahat rahat izleyebiliriz..

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Açılabiliyor ama bi sürü kütüphane eklemen ve uğraşman gerekiyor, birkaç arkadaş bloglarında paylaşmışlardı ama bulamadım. :)

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Maalesef zamanında bende çok uğraştım ve TTNet ile görüşmelerimde oldu fakat sonuyç alamadım.

TTNet ile konuşmam sonucu şunu belirttiler; yakın zamanda web üzerinden TİVİBU yayına verilecek ama ne zaman bilmiyorum denmişti..

Eğer tarayıcı üzerinden TİVİBU hizmete girerse, rahat rahat izleyebiliriz..

zaten şu anda webden izlenebiliyor. günaydın :)

hardlines

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.aleyküm beyler bişey sorucam bende tivibu hakkında bi kaç hafta öncesine kadar gayet sorunsuz izliyodum ben tivibu'yu ama artık izleyemiyorm açılıyo tivibu bi kanal açıyorm tamam görüntü geliyo 5-10 saniye devam ediyo öyle sonra paso donuyo donuyo bi zamandan sonrada yayın verilmemektedir sonra deneyin yazısı çıkıyo bu konu hakkında bilgisi veya çözümü olan varsa bi yardım etsin sinir küpü oldum microsoft silverlight'ı falan yükselttim yine aynı :S

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
s.aleyküm beyler bişey sorucam bende tivibu hakkında bi kaç hafta öncesine kadar gayet sorunsuz izliyodum ben tivibu'yu ama artık izleyemiyorm açılıyo tivibu bi kanal açıyorm tamam görüntü geliyo 5-10 saniye devam ediyo öyle sonra paso donuyo donuyo bi zamandan sonrada yayın verilmemektedir sonra deneyin yazısı çıkıyo bu konu hakkında bilgisi veya çözümü olan varsa bi yardım etsin sinir küpü oldum microsoft silverlight'ı falan yükselttim yine aynı :S

Aleyküm Selam,

Benim bildiğim Linuxda silverlight yüklenemez. Mono denilen bir yapı var fakat onunla bile ne firefox da ne de başka bir tarayıcıda çalıştıran duymadım. Eğer bu söylediğini Virtualbox'da yaşıyorsan programı kaldır tekrar kur.

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
tivibu'yu virtualboxda ki xp ile izleyebiliyorum...
linuxda firefoxla web üztünden izleyebilen hala olmadımı???
yada hala destek yok di mi?

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ilk zamanlarda webden izleniyordu.sonraları sadece masaüstü uyg. kullanmaya mecbur ettiler.şimdi yine ....
anlamıyorum ben bu ttneti

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Silverlight yükleniyor ama uğraştırır ve tam verim alınmaz, ben denemiştim bir kere. Boşverin yani. Normalde uğraşmanızı önerirdim ama konu özgürlüğe darbeye yardım ve yataklık etmekse, kalsın.