Titanic 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XLone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XLone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Titanic:The Sequel

Filmin konusu şöyle; 1997'de Titanic'in kalıntılarını bulmak üzere bir grup araştırmacı batığın bulunduğu bölgeye gider.Okyanusun dibine bir kamera indirilir ve kamera gözlem yapar.O sırada araştırmacılardan biri Jack Dawson'un cesedine rastlar.Çalışmalar başlar ve Jack Okyanustan çıkarılır.Jack bir buz kalıbı içindedir.Daha sonra Jack hastaneye getirilir ve büyük bir operasyonla buz kalıbından çıkarılır.Jack canlanır ve olan bitene anlam veremez.Bulunduğu hastaneden kaçar.Bütün ülke Jack'ı bulmak için seferber olur.
Jack ise bu şaşkınlık içerisinde Rose'u arar ancak Rose'un öldüğünü öğrenince büyük bir acı yaşar.
Filmin fragmanı oldukça etkileyici ve Jack'in maceraları üzerine kurgulanmış..

Gerçek olmasa da You Tube'da 9 milyon kişi tarafından izlenen sahte fragman oldukça inandırıcı.

Fragman

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
nası devamı niteliğinde olursa onun ismi titanik olmaz ki

ne yapacaklar bu sefer gemi battı bi kere:D konusu ne olacak yani devamı gelirse
bence çok saçma olur ve ilk efsane olan titaniğe zarar verir

XLone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
konusu ve içeriği güzel kurgulanmış bence.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
En az 2 sene olmuştur bu fragmanı göreli.

Bu resmi bir fragman değil. Leonardo'nun birkaç filminden alınan sahnelerle birleştirilmiş. Yani sahte bir fragman bu.

Duyduğuma göre Amerika'daki bir öğrencinin ödeviymiş.

Kısacası Titanic 2 diye bir film yok!!!

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
pohaha kızın ismini google de aratıyor :D recep ivedik yapsa kızarsınız :D

XLone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Peki filmin sahneleri nerden ??

elmeo

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Yani bi fragman sahte olurda bu kadarmı olur. Aman arkadaşlar zaten ilki yeteri kadar kötüydü insanlık bi ikinci titanik filmi faciasını kaldıramaz. Konuyu okduğumda dehşet içinde ellerim titreyerek linki açtım ama Allahtan korktuğum olmadı. Hepimizin gözü aydın fragman sahte :icon_:

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
5 yıllık video bu yiyen de amma çok .

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Tairh
April 05, 2006

Açıklama
Fake trailer of the sequel to Titanic. You can download it by going to the link on my profile. Enjoy!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530

XLone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence gerçek olmalıydı bu film.izlerdim.. :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Titanic 2 çekilemezki çünkü hani Anadoluda bi deyim var '''Fazla eşelersen pisliği çıkar'''derler... Titanic 2 çekerlerse aynen böyle olur işte!!!...

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
inandırıcı diyenin sinema kültürünün olmaması lazım...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş bu yalan oldu artık böyle birşey çıkmadı.Daha doğrusu bizim ülkemizde çıkmadı eğer Amerika'da yaşayan biri varsa bulur dvdsini izler.Türkiye'de titanic 2 yok aslında bu daha 4 ya da 5 yıl önce çekildi.Öyle her konuyu getirip koymayın kökünü araştırın ben mesela ilk gördüğümde gerçek sanıyordum böyle bir film varmış ama Türkiye'de yokmuş git amerikaya izle.

Reaksiyon puanı
6
Kardeş bu yalan oldu artık böyle birşey çıkmadı.Daha doğrusu bizim ülkemizde çıkmadı eğer Amerika'da yaşayan biri varsa bulur dvdsini izler.Türkiye'de titanic 2 yok aslında bu daha 4 ya da 5 yıl önce çekildi.Öyle her konuyu getirip koymayın kökünü araştırın ben mesela ilk gördüğümde gerçek sanıyordum böyle bir film varmış ama Türkiye'de yokmuş git amerikaya izle.

ExCeLLeNT'tan gerçekten excellent bi yorum olmuş :D :mrgreen:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Öyle bir film olsaydı Amerikayla sınırlı kalmazdı merak etme. Her yerde izleyebilirdin rahat rahat. İnternette çoktan yayınlanırdı valla.

Ama işte öyle bir olay yok.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benim bildiklerim böyle yani daha doğrusu internette araştırmıştım birçok şey diyorlar yok bizim ülkemizde çıkmadı yok birinin ödevi yok fake başka filmlerden birleştirmişler falan filan.Zaten jackin yaşaması da film tarihinde en saçma şey olur.Adı üstünde titanic 2 ama titanicten eser yok hep jack kaçıyor polisler kovalıyor kovalamaca oyunu gibi çok saçma yani.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Böyle bir film yok iyikide yok Titanic gibi efsane bir filmin bütün büyüsünü kacırmıs olurdu

forvet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fragmanını izledim ve anladım ki film fantastikten öteye gidilmemiş ve çok saçma geldi bana titanik bir tarihti halbuki büyük uğraşa yazık olmuş

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
titanik gibi bir film daha .. asla
2-3 gün önce izledim cok etkiledi gene ya
başka film tanımam titanik gibi

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
" Titanic Kızılderili'leri öldürmek için gönderilen bir gemidir " derdi öğretmenimiz. Aşk hikayesinin de insanları uyutmak için kullanıldığını.