Soru Tırnağım Çatladı

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
bi yarım saat önce arkadaş(lar)la oturuyoduk.yerde taş vardı alıp atıyoduk.bunun attığı benim bisiklete geldi. senmisin benim bisikleti çizen dedim bunun bisikletin arka tekere bi koydum tekmeyi o anki sinirden. erkeklik karizması çizilmesin diye fazla şey yapmadım orada. eve gittim çorabı çıkardım başparmağın tırnağı tam ortadan iki tane çizgi var.fakat çatlaktan fazlası gibi boştayken bile ağrıyor hafiften.basınca artıyor. bişey olmaz çocuğuz düşe kalka büyüyecez ölmeyiz heraldede yokmu böyle ağrıyı kesmek için bişeyler
edit:12.5yaşımdayım

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Bana kızma ama akılsız başın cezasını ayaklar çeker demişler..
Yarın bir sağlık ocağına gösterirsen iyi olur. En az zararla atlatman için. Çatlak büyükse bir zaman sonra kendiliğinden düşüp yenisi çıkacaktır.
Geçmiş olsun.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
İlk önce o bölgeyi temizlemen gerekirdi sonra bir sargı beziyle bölgeyi sarıp hemen en yakın sağlık kuruluşuna gitmen gerek. Senle orada ilgileneceklerdir. Üstüne basmaya çalışma sakın.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,832
Kendi kendine geçecektir diye düşünüyorum. Büyütmeye gerek yok.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Bana kızma ama akılsız başın cezasını ayaklar çeker demişler..
Yarın bir sağlık ocağına gösterirsen iyi olur. En az zararla atlatman için. Çatlak büyükse bir zaman sonra kendiliğinden düşüp yenisi çıkacaktır.
Geçmiş olsun.
O bölgedeki çatlak ne kadar olursa olsun hasar varsa o tırnak kendilinden çıkacak büyüklükle alakası yok

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
İlk önce o bölgeyi temizlemen gerekirdi sonra bir sargı beziyle bölgeyi sarıp hemen en yakın sağlık kuruluşuna gitmen gerek. Senle orada ilgileneceklerdir. Üstüne basmaya çalışma sakın.
sizde öldürdünüz beni yağ. benim sağlık ocağına gitmem için babama haber vermem lazım oda bir ton soru sorucak nasıl oldu niye oldu cart curt. bana ağrıyı kesecek bişeyler verseniz yeter

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,832
Babanın illa bir gün haberi olacaktır zaten. Evde 7/24 çorapla gezmiyorsan.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
sizde öldürdünüz beni yağ. benim sağlık ocağına gitmem için babama haber vermem lazım oda bir ton soru sorucak nasıl oldu niye oldu cart curt. bana ağrıyı kesecek bişeyler verseniz yeter
Tırnağınızın çatlak kısmının fotoğrafını atarmısınız? Eğer çok kötüyse görünmen şart

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Orayı temizle. Parmağını çok kullanma. Kendiliğinden düzelecektir.
o zaman dikkat etmesi gerekir eğer çok kötüyse tırnak düşüp yenisi çıkacak bu sürede o bölgeyi çok iyi korumak gerek artık sende babana söyle soru yağmuruna tutarsa sende bişiler söylersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok olmaz haberi ben çorabı hiç çıkarmıyorum
Çorabıda o tırnağın üzerine giyme sakın gözükmeyecek bir bez sar sonra giy

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
o zaman dikkat etmesi gerekir eğer çok kötüyse tırnak düşüp yenisi çıkacak bu sürede o bölgeyi çok iyi korumak gerek artık sende babana söyle soru yağmuruna tutarsa sende bişiler söylersin

Çorabıda o tırnağın üzerine giyme sakın gözükmeyecek bir bez sar sonra giy
peçete olurmu

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,077
Ben ağrı kesiciyi çok önermem eğer dayanılmaz bir ağrı olursa sadece 1 tane onun dışında başka yok ama bak yine söylüyorum bir git sağlık ocağına baksınlar
Sağlık ocağına tek başına da gidebilir aslında. TC kimlik kartı lazım.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
Kendi yaşını sormadı Cem'in yaşını sordu. ?
benimde adım cem'de darkwithcem'i sordum

Bu ilaçların fazla kullanılmaması yani düzenli kullanılmaması gerekir. Hafif yan etkileri var bulantı uyku hali baş ağrısı gibi. Doktor kontrolü dışında kullanılmaması gerekir

12 buçuk dedi ya
yav ben 5ay eczanede çıraklık yaptım ben bu parolu marolu canım sıkılınca içiyom

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Kendi yaşını sormadı Cem'in yaşını sordu. ?
Ayy kusura bakma pardon ???

Az önce bir arkadaşımızın bir konuda aklına takıldığı şeyler vardı onları cevapladık sonra konuyu başka bir yere kaydırınca konuyu kilitletmeyi başardık ? bu süre zarfında neler oldu tırnağa? Bir gelişme varmı baban öğrendi mi? Ne yaptın?

Son düzenleme:

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
Ayy kusura bakma pardon ???

Az önce bir arkadaşımızın bir konuda aklına takıldığı şeyler vardı onları cevapladık sonra konuyu başka bir yere kaydırınca konuyu kilitletmeyi başardık ? bu süre zarfında neler oldu tırnağa? Bir gelişme varmı baban öğrendi mi? Ne yaptın?
babam ğrenmedi şuan ağrıyoor hafiften birkaç gün bisikletle hız yapmicam 30!u geçmicem yani