Tipsizim Değil mi?

murat 05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
IMG_20170704_214636_487.jpg
20170715_134007.jpg

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
bence değilsiniz. millet sizi kötülemiş muhtemelen. üzülmeyin boş verin.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Sen birde beni gör. hala bekarım.

CANER ORAK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
sana çirkindiyen bi tipine baksın ulan nasılbir dünyadayım biri kesin aklına sokmuştur tipsiz demiştir dinleme gayet iyisin önemli olan içgüzeliktir .

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Biraz kilo versen ve biraz spor yapsan her şey yoluna girer hem bedenen hemde ruhen kendini daha iyi hissedersin.

mirinkirin

Doçent
Reaksiyon puanı
358
Gençler evlenirken tipi birinci plâna almayın, birinci plâna alandan da koşarak uzaklaşın.
Bir insana bir ömür kaşı gözü için katlanılmaz, önce huy güzelliği, düşünce uyumu, ahlâk uyumu lâzım.

Şu anki dünya düzeninde insan bir canlı, bir değer değil bir meta. Bozulan telefonu, eskiyen kanepeyi attığımız gibi çirkinleri, sakatları, güçsüzleri, herhangi bir şekilde eksikliği bulunanları da bu sistem kenarıya atıyor, atmayı teşvik ediyor, çöp gibi.
İnsanların beynini sürekli yıkıyorlar, güzellik fikrini bile onlar aşılıyor insanlara. Kimler mi ?
Hep yakışıklıya, hep güzele kazandıran dizi, film yapımcıları. Kadını bir meta hâline getiren, kukla bebeğe benzetmeye çalışan ürünlerin üreticileri. Her şeyi cinsellikle bağdaştırmaya çalışan dergi, kitap yazarları.

Gençlerde bir furya, erkekler six-packlerini gösterecekler, kadınlar da bacaklarını-göğüslerini. Herkes bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyor, zihinleri o kadar ele geçirilmiş ki artık düşünemiyorlar, kendilerine emredileni yapıyorlar.
Herkeste bir farklı olma hevesi, benmerkezcilik hakim. Kimse 7 milyarın içinde uyumlu olmaya çalışmıyor, hâlbuki bir bardak suyun içindeki damlalar gibi aslında hepimiz aynıyız, insan olarak bir farkımız yok, bizi biz yapan şey sadece biziz, başka bir şeye ihtiyacımız yok.

Bu konudaki yorumların bir kısmını anlamakta güçlük çekiyorum bu yüzden. Çirkin olsaydı çirkinsin mi diyecektiniz ? Çirkin değilsin, kim dediyse boş ver, ee çirkinse ? O zaman boş vermemeli miyiz ? Konu sahibi de aynı yanılgıya düşmüş. Bir adam fotoğrafı paylaşılmış, ve "değilim çok şükür". Biz insanlar ne kadar da bencil olduk böyle, ben kötü durumda değilim o zaman sorun yok. "Allah'tan Afrika'da yaşamıyorum, oradakiler açlıktan-hastalıktan sürünüyor, ben sürünmüyorum çok şükür, onlar mı? Ne hâlleri varsa görsünler". Bu mudur ? Kim öğretiyor bu başkalarının kötü durumuna bakarak kendi hâlimize şükretmeyi, anne-babalarımız mı ? Böyle bir toplum mu olduk biz, gerçekten de içler acısı durumdayız.
İnsanların bir çoğu gerçekten de düşünmüyor, kukla gibiler.

Konu sahibine söyleyebileceğim tek şey, sağlıksız bir görüntüsü olduğu eğer ki bir hastalığı yoksa. Çünkü göründüğü kadarıyla aşırı şekerli ve sağlıksız bir beslenme şekli var, görünüşten ziyade vücut sağlığı açısından zararlı. Yukarıdaki bir yorumda denildiği gibi kendisine spor yapmasını ve sağlıklı beslenmesin öneriyorum.

Samed Yelgel

Asistan
Reaksiyon puanı
130
bence fiziğin ve tipin yerine, kafana takmaman lazım, vicudunu + yöne çekebilirsin spor öneririm kilolu da değilsin yanlış anlama :)

atik posta

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Gayet iyisin Maşallah. Dünya'da yerimizde olmak isteyen milyonlarca kişi var. Her halimize şükredip kendimizi durumumuz yettiği kadar, hatta durumumuzu da zorlayıp geliştirelim.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
elimiz kolumuz olmasa ne olacak? şükredin daha iyisi için de çabalayın. vücudunuz veya siz tipsiz değilsiniz sadece insanlara normal gelen şekilde değilsiniz. gerçekten spor yapın hayatınız değişir. bende çok zayıftım spora başladım, inan bana gören herkes ne kadar zayıfsın diyordu yavaş yavaş azalmaya başladılar :D