Haackeer
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Siz ders çalışırken nelere dikkat ettiniz tıp okumak istiyorum bana destek olabilir misiniz ??
Hocam SAKIN SAKIN DOKTOR OLMA!. (Gerisini okumasanda olur.)
Ben belki doktor olurum diye düşünüyordum taki ablam doktor oluncaya kadar. Sana şöyle söyleyeyim. Sabah 6'dan akşam saat 12'ye kadar çalışıyor belki 1 saat odasından çıkıp yemek falan yiyordur onun dışında 6 saat civarı yatıyor sabah yine aynı. İçmediği kadar kahve içiyor masasındaki masa lambasının altında bronzlaştı. Ciddiyim teni ton attı. 2 Kere tusa girdi ilkinde 700dü galiba sonunda 600. olmuş aslında çok iyi rakamlar ancak istediği yer biraz yüksek. Şöyle 300-400 alsa rahatlayacak. Şimdi seçimlerini yaptı onlar sonuçlanana kadar bir daha girecek. Hala çalışıyor. TUS Kamplarına giriyor ve şimdi diğer ablama taşındı kampa yakın olduğu için. Galiba taşınırken 2-3 valiz kitap taşımıştık. Dediğim gibi sakın doktor olma..
Ama hastanede sözün çok geçer ailenin sağlık problemi kalmaz onu söyleyeyim ek olarak çalışırsan maaşlar esnek. Başlarken 3000-4000 kısa sürede 5000 ve böyle böyle artıyor.
Bence olsun hastanede stajyerim doktorlar sanki cumhurbaşkanı yemek yerken onların yanına bile yaklaşamıyoruzAdamlar sanki insan üstü varlık gibi geziyorlar heryerde sözleri geçiyor isterse kralı gelsin doktor birşey derse olacak
Tabi bizim hastane yüksek ihtisas ve eğitim araştırma hastanesi kolay kolay her doktor gelemez
![]()
Kardeş ben hedefimi ve yolumu çizdim %100 tıp okucam ama taktik belirlemek lazım o yüzde destek ol biraz ablana falan sor nelere dikkat etmiş çok dua ederim.Hocam SAKIN SAKIN DOKTOR OLMA!. (Gerisini okumasanda olur.)
Ben belki doktor olurum diye düşünüyordum taki ablam doktor oluncaya kadar. Sana şöyle söyleyeyim. Sabah 6'dan akşam saat 12'ye kadar çalışıyor belki 1 saat odasından çıkıp yemek falan yiyordur onun dışında 6 saat civarı yatıyor sabah yine aynı. İçmediği kadar kahve içiyor masasındaki masa lambasının altında bronzlaştı. Ciddiyim teni ton attı. 2 Kere tusa girdi ilkinde 700dü galiba sonunda 600. olmuş aslında çok iyi rakamlar ancak istediği yer biraz yüksek. Şöyle 300-400 alsa rahatlayacak. Şimdi seçimlerini yaptı onlar sonuçlanana kadar bir daha girecek. Hala çalışıyor. TUS Kamplarına giriyor ve şimdi diğer ablama taşındı kampa yakın olduğu için. Galiba taşınırken 2-3 valiz kitap taşımıştık. Dediğim gibi sakın doktor olma..
Ama hastanede sözün çok geçer ailenin sağlık problemi kalmaz onu söyleyeyim ek olarak çalışırsan maaşlar esnek. Başlarken 3000-4000 kısa sürede 5000 ve böyle böyle artıyor.
BEnim Bİr Taktiğim Varda DAha Önce Görenlere Bir DAnışim Dedim.Tıpı kazanacak öğrencinin kendine has çalışma stili,programı olur. Herkes farklı ölçüde çalışarak kazanabilir. Biri günde 1 saat çalışır kimi 11 saat bu tamamen kişinin konuyu idrak edebilme kapasitesine bagli
tıp kazandın mı ?BEnim Bİr Taktiğim Varda DAha Önce Görenlere Bir DAnışim Dedim.