Yardım TikTok kitlesi neden kötü?

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Maalesef insanlardan dolayı. Artık çok belli ki insanlar akıllanacağına tam tersi oluyor. O uygulamanın suçu yok, asıl insanlar kendisi boş şeyler yapıyor. Sonuçta kendi akılları ve düşünceleri vardır illa ki. Zaten bu 2000'li yıllar ya da 21.yüzyıl hiç sevmediğim dönemler. Ama yine maalesef ki yaşıyorum bu dönemde. Çok saçma şeyleri insanlar sevebiliyor. Ama keşke dünya sorunları, mesela küresel ısınma yani sıcaklıkların artması veya doğayı korumak için bu kadar herkes uğraşsa daha güzel olurdu her şey.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,807
Çünkü mal toplanma merkezi gibi bir şey. Nasıl sahte hocalar toplumdaki ahmakları tespit ediyorsa Tik Tok'ta aynı görevi görüyor.

jasonoleragg

Doçent
Reaksiyon puanı
176
yaşları küçük hep bazen biryere gittiğimde görüyorum 7-10 yaş arası çocuklar bakıyor 20 yaşının üstünde tiktok kullanan hiç görmedim

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Kullandıkça ellerine ne geçecek‽

bruhmomentumtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
küçük yaş çocukların hayali herkes tarafından görünmek oluyor, ee tabii diğer oksijen israfı yapmadan yaşamayı başaranlarda görünce zombi gibi kitle oluşuyor, böyle durum olmasa sorun olmaz aslında

BatuhanDN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,477
Maalesef insanlardan dolayı. Artık çok belli ki insanlar akıllanacağına tam tersi oluyor. O uygulamanın suçu yok, asıl insanlar kendisi boş şeyler yapıyor. Sonuçta kendi akılları ve düşünceleri vardır illa ki. Zaten bu 2000'li yıllar ya da 21.yüzyıl hiç sevmediğim dönemler. Ama yine maalesef ki yaşıyorum bu dönemde. Çok saçma şeyleri insanlar sevebiliyor. Ama keşke dünya sorunları, mesela küresel ısınma yani sıcaklıkların artması veya doğayı korumak için bu kadar herkes uğraşsa daha güzel olurdu her şey.
Doğrudur

Reaksiyon puanı
1,766
Aslında uygulama eğlence amaçlı kurulmuştu uygulamayı yapanlar bile böyle olacağını bilmiyodu sonrada saçma sapan hareket yapan ordusu uygulaması olmuştu.
Uygulamayı yapanları bilmem de pazarlamacıları bunun olması istiyordu reklamlarda sürekli saçma sapan videolar çıkarıyorlar özellikle tiktok ilk palazlandığı zamanlar o kadar saçma reklamlar vardı ki...

Reaksiyon puanı
20
diğer sosyal medya platformlarına göre daha fazla kazandırdığı için içerikler berbat hale gelmekte ve prim için yanıp tutuşanlar bulunmakta.

Zexus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
İnsanaların bildiği tiktok dipsiz çukurudur. Tiktok sana neyi seversen istediğini verir. Film kesitlerimi film paylaşanda var film kesiti paylaşanda. Valorant ise valorant videoları önüne çıkar.