- Reaksiyon puanı
- 742

Bu içerik ilk olarak TikTok, Instagram’ın kaldırdığı özelliği getiriyor! adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
TikTok yine Instagram'ı özeniyor... ?![]()
Bu içerik ilk olarak TikTok, Instagram’ın kaldırdığı özelliği getiriyor! adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
İnstagram daha kullanışlı Tiktok sırf video izleme aracı.TikTok yine Instagram'ı özeniyor... ?
TikTok hiç kullanmadım ve ömrünün sonuna kadar da kullanmam.İnstagram daha kullanışlı Tiktok sırf video izleme aracı.
Doğru yol bende hiç kullanmadım ?TikTok hiç kullanmadım ve ömrünün sonuna kadar da kullanmam.
Sizde doğru yoldasınız ?Doğru yol bende hiç kullanmadım ?
İnstagram gerçekten güzel fakat 2aydır kullanamıyorum, Banlandım... TikTok deneyimim şu; yabancı içerikler aşırı güzel.İnstagram daha kullanışlı Tiktok sırf video izleme aracı.
Günümüzde "Haber" sosyal medyadan akıyor, kullanmama gibi bir yaklaşıma karşıyım ben şahsen.İkisini de kullanmıyorum ikiside berbat benim için.
Anladım hocam sağol ama kullanmıyorum zaten zorunlu da değil haberleri youtube üzerinden takip edebiliyom zatenGünümüzde "Haber" sosyal medyadan akıyor, kullanmama gibi bir yaklaşıma karşıyım ben şahsen.