Tıklanılabilir Logo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan just-ice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

just-ice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
sayfanin en üst sol köseindeki yeni logonuzu tiklanilabilir hale getirebilirseniz (ana sayfaya yönlendiren bir link eklerseniz) cok iyi olur.

Bircok profösyönel site bunu yapiyor (örnegin Ebay, Google) ve bugün anladimki bu bende aliskanlik haline gelmis, ve böyle olmasida gayet dogal, cünkü iki saat Anasayfa linkini aramaktansa, yada cursor'u konsantre olup anasayfa link'inin üzerine götürmektense, koca logonun üstüne tiklamak cok daha kolay ve kullanisli geliyor bana :D

bu arada daha önce söyleme firsati bulamadim, siteyi cok basarili buluyorum, emekleriniz icin tesekkürler.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
zaten SDN FORUM logosu tıklanabilir logo ana sayfaya gidiyor

just-ice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
video derken neyi kastettigini anlamadim ama sonuc itibariyle ANA SAYFA linkine zaten degindim, kendimden alinti yapiyorum:

"...yada cursor'u konsantre olup anasayfa link'inin üzerine götürmektense, koca logonun üstüne tiklamak cok daha kolay ve kullanisli geliyor bana..."

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Böyle bir istekte bulunmuştum ben de yakın zaan önce.Umarım ses getirir ve tıklanabilir bir logo olur.

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet bencede forum'a değil anasayfa'ya yönlendirilsin.

just-ice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Evet bencede forum'a değil anasayfa'ya yönlendirilsin.

bencede demis arkadas, yanlis anlasilmasin diye yaziyorum, bu da ayri, enteresan bi fikir ama benim istegimle alakasi yok :) Ben shiftdelete.net sayfasindaki, yani anasayfadaki logonun anasayfaya yönlendirmesini istiyorum. Örnegin herhangi bir haberi okuduktan sonra sol üst kösedeki logoyu tiklayarak yine haber basliklarinin oldugu anasayfaya dönmek istiyorum.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
bencede demis arkadas, yanlis anlasilmasin diye yaziyorum, bu da ayri, enteresan bi fikir ama benim istegimle alakasi yok :) Ben shiftdelete.net sayfasindaki, yani anasayfadaki logonun anasayfaya yönlendirmesini istiyorum. Örnegin herhangi bir haberi okuduktan sonra sol üst kösedeki logoyu tiklayarak yine haber basliklarinin oldugu anasayfaya dönmek istiyorum.

ben de bunu istediğimi söylemek istedim.Konuyu açan da bu dediğini istedi sanırsam..:)Yani hepimiz aynı şeyi istiyoruz.:)

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
ana sayfaya şöyle bi baktım oradaki logo resim olarak degilde sayfaya arkaplan olarak entegre edilmiş belkide o yüzden link eklenememiştir ama editörler ufak bi kaç kodla bunu yapabilir belki