Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gecen yaz antalyada röportaj yapmistik anadolu ajansi icin ingilizcem berbattir ama röportajdan sonra dilimin döndügü kadar sordum niye trans yapmiyosun bizi üzüyosun gibisinden üzülenden cok sevinen vardır dedi artık gencler gelmeli bende daha cok kazanmalıyım gibisinden bisiler söyledi. hayatımda gördügüm en rahat adamdı sanki 7/24 kafasi güzel sürekli gülüyor adam yani cokta fifi trans ben miximi yapar bisey üretmem dalgama bakarim mesajini sezdim.
no money no funny yapmasın aga yapsa iyiydi zmanında döktürüyodu ama cosmic gate, stoneface&terminal, ernesto&bastian, leon bolier, Jochen Miller, Ronski Speed, Tucandeo daha aklıma gelmeyen bikac kisi bunlardan birisi bırakırsa kahrolurum, bende popa gecerim
hazır olunca ayıktırırsın bizide.
dostum hepsini dinle yeni cikan ne varsa dinle tabi ama trance diyosan armin ve paul dinlemen daha iyi tiesto biraz farklı seyler deniyor artik o yüzden club life'tan uzak duruyorum ben kendi adima. yeni baslıyor olsaydim daha cok classikleri dinlerdim eskiler farklıydı.
bak burda tarafsiz bi liste var tek tek ara youtubeda dinle trance nedir daha iyi anlarsin http://www.listology.com/list/top-400-trance-tracks-all-time
Paul Van Dyk muhteşem bi adam ama tam manasıyla trans yapmıyor, ama son V S lerinde tatmin edici parçalar var trans adına.
Tiestoyu saymıyorum artık
Dün çıkan A State Of Trance 505ten başla geriye doğru gel
teşekkür ederim arkadaşlar bende tiestoyu eskiden seviyordum ama artık pek hoşuma gitmiyor asot ile voync session çok iyi geliyor tavsiyelerinizi inceleyeceğimde 505 çıktımı ya en son 502 dinledim ama yarım yarım hep yarım olunca zevkte alınmıyor parçalardan