Thermaltake Commander G33 Kasa alınır mı ?

bahriemir5672

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2

Dostlar bu kasayı alacağım hazır sistemde gördüm yanında cooler master mb511 de vardı ama mb511'in hava sirkülasyonu iyi olmasına rağmen psu'sunun kötü olduğunu duydum peki bu kasanın hava sirkülasyonu fan sesi psu'su vs özelliklerini açıklayabilir misiniz ?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Thermaltake zaten PSU ürünleri olan bir marka. O konuda da fena değil. Kasaları da oldukça başarılı. Ön tarafta 2x200mm fan ve mesh panel ile iyi bir soğutma sağlayacağını düşünüyorum. Normalde bu fiyata parçalar ayrı ayrı alındığı taktirde daha iyi kasa ve PSU elde edilebilir ama hazır sistem dediğiniz için alınabilir diye düşünüyorum.

bahriemir5672

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Thermaltake zaten PSU ürünleri olan bir marka. O konuda da fena değil. Kasaları da oldukça başarılı. Ön tarafta 2x200mm fan ve mesh panel ile iyi bir soğutma sağlayacağını düşünüyorum. Normalde bu fiyata parçalar ayrı ayrı alındığı taktirde daha iyi kasa ve PSU elde edilebilir ama hazır sistem dediğiniz için alınabilir diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim ?

Alphaghost

Asistan
Reaksiyon puanı
85

bahriemir5672

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Eğer 750w sistemin için çok önemli değilse,
Cooler Master MasterBox Pro 5 RGB 700W bakmanı tavsiye ederim.
Tozlanma konusunda sorunları olmasına rağmen güzel kasadır.
Maalesef hazır sistem alıyorum ve böyle bir kasa seçeneği yok :/ görürsem yönelebilirim teşekkürler :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bir hazır sistemde de thermaltake commander g33 kasanın yanında bir de bu corsair spec delta var sizce hangisini alayım corsair daha ucuz 650w psu var psu da aşırıya kaçmaya gerek yok ama corsairin 650w psususu ne kadar kalitelidir sizce vs650 serisi ise kronik sorunu olduğunu duymuştum kısaca thermaltake yerine corsairin bu kasasını alayım mı ?

Son düzenleme: