Thermal shutdown occured hatası

evliya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ;
oyunlara girdiğimde makinemin daha buz gibi almasına rağmen çat die kapanıo tekrar açınca thermal shutdown die bir hata veriyor. o kadar araştrmama rağman nedenşnş ve bir çözüm önerisi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Fanlarla ilgili bir sıkıntı olabilir veya driverlar la veya işletim sisteminle .
Formatla hallolur sanırım

evliya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1ay once fanı değiştirdim fan çalışmıodu.makinam hp makinama toshibanın fanı takıldı canavar gibi oldu oyun kurana kadar o hatanın farkında bile deildim oyun black ops2 kurdum oyuna girdim çat gitti bnm canavar :D ya fandan yada fanı deiştirdikten sonra format atmıştım ondan? biosla ilgili bi sıkıntı olabilirmi acaba ne yapmam gerekir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede var , hala çözüm bulamadık . Güncel

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bilgisayardan iyi anlıyan biri bu işi çözer . İyi bir tamirciye götürmeyi dene

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim tabletin casper VIA t 27 bir kere çıktı şimdi full çıkıyor lütfen yardim

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Benim tabletin casper VIA t 27 bir kere çıktı şimdi full çıkıyor lütfen yardim

Vakit kaybetmeden güzel bir bakım yap veya yaptır. Çünkü ısı kaynaklı problemlerin var. Muhtemelen işlemci ızgara aralıkları dolmuş ve düzgün soğutulamıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tabletmiş :( ben dizüstü pc diye bu cevabı yazdım. Yine de bir servise göstermen gerek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin:tabletimi bu hatadan dolayı servise götürdüm yapıyolar reeder a8i quad

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Brnimde reeder superonline vardi sarjda oynuyorum
Ama gece sarja taktim sabah baktim full dolmuş oyuna girdim thermal biseyler dedi tablet kapandi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar, bende de reeder a10ix tablet var. kızıma karne hediyesi almıştım. 3 ayda 2 kere servise gitti yazılımı güncellemişler ve bugün servisten eve gelip tableti açınca yine aynı hatayı verdi.. ne yaptın da kapandı diyorum sims oynarken thermal shutdown yazdı diyor... madem reeder da özellikle bir sorun varsa neden iade almıyorlar yada bir çözüm bulmuyorlar anlamadım gitti.. bir çok mesajda fan'dan dolayı hata veriyor deniyor bu makine daha bir ay kullanmadan bu hatayı verdi.. ne yapabilirim :(

Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Bendede Var Tabletim Hometech İdeal Tab 7 ips Thermal shutdown BU SORUNU araştırdım sorun Tabletimizin ısınmasından dolayı oluyor Başka sorun Varsa Onuda Söyleyin

Kişi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Bendede Var Tabletim Hometech İdeal Tab 7 ips Thermal shutdown BU SORUNU araştırdım sorun Tabletimizin ısınmasından dolayı oluyor Başka sorun Varsa Onuda Söyleyin

Benim tabletimde de aynı hatayı veriyor ve bir süre oyun oynadıktan sonra kendiliğinden kapanıyor ve şarjı dolu olduğu halde thermal shutdown hatasını verip şarj cihazınızı takın diyor ve tablet kapanıyor nolur çözüm bulun ? :( :( :( (nolur çözüm söyleyin)