The Witcher 3: Wild Hunt

GeraltOfRivia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hayatımda oynadığım açık ara farkla en sevdiğim oyundur kendisi. Dlclerle birlikte yaklaşık 70 saatimi harcamışlığım vardır. Gerek grafik gerek müzikler, ince detaylar, hikayesiyle beni kendine aşık etti. Şuan aşırı bir dugusallık yaşıyorum oyuna karşı. Tekrar başlayacağım bu konuyu açtıktan hemen sonra. Keşke serinin 4. oyunu da yakın zamanda çıkacak olsa ama 2020 ye kadar yolu varmış. Bu oyuna benim kadar hayranlık duyan SDN Forum' da çok kullanıcı var mı ? Gerçekten merak ediyorum. CD Projekt'e saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum :)
Not: Buna benzer oyun var mı aklınızda tavsiye edebileceğiniz ?
563f95a16eff_witcher_3_wild_hunt_12_.jpg

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Beni de kendine bağlamıştır uzun süre, bittikten sonra müziklerini falan dinliyordum.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Oynadığım en iyi oyunlardan biri diyebilirim. Yakın oyundan ziyade Open World olarak Dragon Age: Inquisition tavsiye edebilirim.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
250 saat oynadım, yazın tekrar bitiririm muhtemelen. CD Projekt daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. Maalesef eşi benzeri yok. Konuyu görünce duygulandım, gelin ağlayalım gardaşlarım :((

GeraltOfRivia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
250 saat oynadım, yazın tekrar bitiririm muhtemelen. CD Projekt daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. Maalesef eşi benzeri yok. Konuyu görünce duygulandım, gelin ağlayalım gardaşlarım :((
Hocam tebrikler oynama sürene hayran kaldım. Acemiliğime veriyorum genelde ana görev üzerinden gittim çok şey kaybettim biliyorum. Ağlama dostum aç bir dinle kendine gel :)

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Benim favorimde bu