Penetrator God
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 541
Zamanında bu oyuna 150 saat gömdüm bir kere bitirdim ve kendimi 2. ye hazır hissedemedim ama Witcher 2 yi 3 kere oynadım ve yine olsa yine oynarım özellikle arena modu çok hoşuma gidiyor The Witcher 2 3 den daha değerli gözümde
Oyun çok güzel oyun özellikle yan görevleri çok hoş bir bölümde altına dokunan herifler domuza dönüşüyordu ve onları kurtarıyorduk ?Kalp atışlarım hızlandı. Bana birşeyler oluyor, oyun çok güzel??
Benim şahsen en sevdiğim özelliği seçimlerinin her zaman bir anlam ifade ediyor olması kontrol hep bende olunca hoşuma gidiyor bence güzel oyun.Skyrim oynadım ve adeta bağımlılık yaptı.
Sonra bi baktım herkes Vitçer konuşuyor. Ağa bi bakayım sıkayrime çok benziyor dedim o kadar boyutta vitçer oyununu 1 haftaya zor indirdim. 2 mb hızında internetimle.
Yok arkadaş oyunda10 dakikam geçti - 15 -25 -30 dakika derken 3 saatten fazla oynadım.
Net olarak söylüyorum 2 saat 30 dakika diyalog ve ara sahneler oldu. 30 dakika da oynanışı çözmemle geçti.
Ağalar oyunu çözemedim bi türlü ve Uninstall dosyasını bulup Delete All game and data yaptım gitti yoluna.
Oyun şişirilmiş balon bana göre.
(Abi aslında ilk başta benide çok sarmamıştıda o kadar GB boşa gitmesin diye oynayınca başından kalkamıyorsun ???)Skyrim oynadım ve adeta bağımlılık yaptı.
Sonra bi baktım herkes Vitçer konuşuyor. Ağa bi bakayım sıkayrime çok benziyor dedim o kadar boyutta vitçer oyununu 1 haftaya zor indirdim. 2 mb hızında internetimle.
Yok arkadaş oyunda10 dakikam geçti - 15 -25 -30 dakika derken 3 saatten fazla oynadım.
Net olarak söylüyorum 2 saat 30 dakika diyalog ve ara sahneler oldu. 30 dakika da oynanışı çözmemle geçti.
Ağalar oyunu çözemedim bi türlü ve Uninstall dosyasını bulup Delete All game and data yaptım gitti yoluna.
Yapma be hocam oyunu 101 saat oynadım bea 30. Saate geldiğinde aşırı sarıyor.Skyrim oynadım ve adeta bağımlılık yaptı.
Oynanış sarmıyor be abi. Şahsen çözemedim oyunu.Yapma be hocam oyunu 101 saat oynadım bea 30. Saate geldiğinde aşırı sarıyor.
Her canavara farklı yaklaşımlar gerek genelde yuvarlana yuvarlana oynuyordum ben ?Oynanış sarmıyor be abi. Şahsen çözemedim oyunu.
Skyrimde bodoslama dalıyordum. Bir elimde Alev diğer elimde hafif kılıçHer canavara farklı yaklaşımlar gerek genelde yuvarlana yuvarlana oynuyordum ben ?
Nasıl be abi oynanış çok basit hemen anlaşılıyor. Benim fav oyunlardan kitap yazma ödevi var witcher yazacam Nicee.Oynanış sarmıyor be abi. Şahsen çözemedim oyunu.