- Reaksiyon puanı
- 5,094
Arkadaşlar cs 1.6 girmeye çalışırken the specified video mode is not supported the game will run in software mode bu hatayı alıyorum çözümü nedir
intel q33 express idarelik sistem kullaıyorum ALLAHIN izniyle eylül gibi rtx 3080 sistem toplayacağımEkran kartınız OPENGL destekli mi?
Gardaşım gel sarılalım.Bende o hatayı alıyorumArkadaşlar cs 1.6 girmeye çalışırken the specified video mode is not supported the game will run in software mode bu hatayı alıyorum çözümü nedir
intel q33 express idarelik sistem kullaıyorum ALLAHIN izniyle eylül gibi rtx 3080 sistem toplayacağım
cs 1.6 ya sağ tıkla.Oradan özelliklere gir.Oradan uyumlulupa tıkla.o kutucuklardan yönetici olarak çalıştır şeçeneğini işaretle.Uygula tamam de.Tekrar gir.Sorun olmayacak.intel q33 express idarelik sistem kullaıyorum ALLAHIN izniyle eylül gibi rtx 3080 sistem toplayacağım
yönetici çalışmasıyla alakalı değil ekran kartıyla alakalı eger software modda bil açılmıyorsa virüs bulaşmıştırcs 1.6 ya sağ tıkla.Oradan özelliklere gir.Oradan uyumlulupa tıkla.o kutucuklardan yönetici olarak çalıştır şeçeneğini işaretle.Uygula tamam de.Tekrar gir.Sorun olmayacak.
Arkadaşlar cs 1.6 girmeye çalışırken the specified video mode is not supported the game will run in software mode bu hatayı alıyorum çözümü nedir
Intel® Q33 Express Chipset için Grafik Sürücüleri Desteği
Intel® Q33 Express Chipset için öne çıkan destek ürünü özellikleri, öne çıkan içerikler, indirmeler ve daha fazlasıwww.intel.com.tr
Hocam kaç kez diyicem acaba, DESTEK YOK KARTA ARTIK.
Hocam bir şey sorabilir miyim rtx 2080s ile rtx 3080 nasıl eşit anlamadım rtx 3070 2080 ti dan birazcık iyi rtx 3080 de rtx 3070 den baya güçlü bir kartRTX 3080 yerine RTX 2080S toplayın, 3080 ile eşit bir kart, ayrıca oyunu kaldırıp yeniden yükleyin olmasını düşünüyorum.
Hocam bir şey sorabilir miyim rtx 2080s ile rtx 3080 nasıl eşit anlamadım rtx 3070 2080 ti dan birazcık iyi rtx 3080 de rtx 3070 den baya güçlü bir kart
Kanka sorunu çözdüm anlatayım mıGardaşım gel sarılalım.Bende o hatayı alıyorum
gaming x trio modelinin soğutması gayet iyi diye biliyorumIsınma değerlerine göre ölçüm yapın, RTX 3080 çok ısınır ve istediğiniz performansı alamazsınız yeterli bir fan olmadığında.
Rtx 3080 gaming x trio 60 derece stabil çalışıyor yüksek ayarlarda 2k daIsınma değerlerine göre ölçüm yapın, RTX 3080 çok ısınır ve istediğiniz performansı alamazsınız yeterli bir fan olmadığında.
Kanka sorunu çözdüm anlatayım mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
gaming x trio modelinin soğutması gayet iyi diye biliyorum
Rtx 3080 gaming x trio 60 derece stabil çalışıyor yüksek ayarlarda 2k da
Tamam hocam ama 3000 serisi almam lazım 2000 serisi rtx için girişİşte her modeli öyle değil, bi göz gezdirin isterseniz.
Ben bunu yapıyordum açılıyorduekran kartı driver den dolayı veya wallhack açarsanız bazen bu sorun oluşur
yönetici çalışmasıyla alakalı değil ekran kartıyla alakalı eger software modda bil açılmıyorsa virüs bulaşmıştır
Yok hocam oyuna tekrar tıkladım olduBen bunu yapıyordum açılıyordu