Aygıt yöneticisinden kurun.Ethernet Driver'ini kurarken şu hatayı alıyorum: The realtek network controller was not found. if deep sleep mode is enabled. Please plug the cable. Yardım ederseniz sevinirim ne yaptıysam çözemedim .
Aygıt yöneticisinde hiç birşey gözükmüyor ve biosda lan yeri açık anakarttaki lan girişinde kabloyu takınca turuncu ışık yanıyor.
bir yelefondan driver lari indirip pcye aktarip coz o sorun bendede olmustu laptopmu bu aradaEthernet Driver'ini kurarken şu hatayı alıyorum: The realtek network controller was not found. if deep sleep mode is enabled. Please plug the cable. Yardım ederseniz sevinirim ne yaptıysam çözemedim .
Aygıt Yöneticisinde Ünlem işaretli birşey yok. Driverpack ve driverbooster lan driver gösteriyor indiryorum yine soru yaratıyor .aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcıları adı altında ünlem işareti olarak gözükebilir. yada diğer aygıtlar kısmında soru işareti olarakta görebilirsin. farklı farklı driverler dene eğer çözemezsen driverpack kullanmayı dene.
Nasıl yapacağım o işi ?Haberleşme kablon sorunlu olabilir yada internet yok birde anakart ethernet modemi kur sistemi yeniden başlat öyle bak.
Tuşundan kapalı olabilir turuncu ışık yanarken tuşa bas beyaz olmalı eğer beyaz olmuyorsa fn tuşlarını aktif eden driveri kur aynı şekilde dene beyaz ışık yandığında driveri kurabilirsin.Ethernet Driver'ini kurarken şu hatayı alıyorum: The realtek network controller was not found. if deep sleep mode is enabled. Please plug the cable. Yardım ederseniz sevinirim ne yaptıysam çözemedim .
Anakartın sitesinden kuruyorum driveri. Bu arada anakartım: P5G41C-M LXLAN devresinin Realtek olduğundan emin misin ? başka bir marka olmasın. Atheros vb... Çünki bana hatalı driver kuruyomuşsun gibi geldi.
Latop kullanmıyorum. Pc de öyle bir tuşmu var çünki benim klavyemde yok .Tuşundan kapalı olabilir turuncu ışık yanarken tuşa bas beyaz olmalı eğer beyaz olmuyorsa fn tuşlarını aktif eden driveri kur aynı şekilde dene beyaz ışık yandığında driveri kurabilirsin.
Yaptım dediğiniz gibi zamanında microsft kendi sitesinden windows 10nu indirerek kurdum yine aynı problem acaba driver booster yanlış bir driver mı kuruyor?Olmaz ise sisteme temiz format at ve sadece anakjartın sitesinde olan sürücüleri kur. Yalnız windows orjinal veya sağlam iso olmalı, yandan çarklı çakma isolar ne yaparsan yap sorun çıkartır.
sadece anakartın sitesinden sürücüleri kurun, driver booster kullanmayın.Yaptım dediğiniz gibi zamanında microsft kendi sitesinden windows 10nu indirerek kurdum yine aynı problem acaba driver booster yanlış bir driver mı kuruyor?
yaptım yine aynı problem.sadece anakartın sitesinden sürücüleri kurun, driver booster kullanmayın.
halen varmı sorun delirecem yaa senin sorunun aynısıyaptım yine aynı problem.
Aygıt yöneticisinden elinle kur. Anakartında, sürücünün içindeki Realtek'ler yok ise normal bu arada.halen varmı sorun delirecem yaa senin sorunun aynısı
sana nasıl anlatsam discord kullanıyormusun? ordan yazışalım.Aygıt yöneticisinden elinle kur. Anakartında, sürücünün içindeki Realtek'ler yok ise normal bu arada.
Evet, EFI Shell#3260.sana nasıl anlatsam discord kullanıyormusun? ordan yazışalım.
Kardeşim çözebildin mi? Sabahtan beri araştırıyorum bir türlü bulamadım şu sorunun çözümünü.yaptım yine aynı problem.
Çözebildin mi aga?yaptım yine aynı problem.
Aygıt Yöneticisinde Ünlem işaretli birşey yok. Driverpack ve driverbooster lan driver gösteriyor indiryorum yine soru yaratıyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:
A
Nasıl yapacağım o işi ?