The Punisher - Oyun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VolqaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VolqaN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S.a arkadaşlar.Elinde The Punisher isimli oyun bulunan varsa herhangi bir siteye upload edebilir mi ? Veya çalışan bir link varsa o da olur..

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
torrent varsa ordan googleden indirirsin yada tıkla burdaki adresde büssürü oyun var the punisherdende vardır kesin

VolqaN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler inceliyorum

onur713

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım oyun sitelerinde var ben ripli indirmiştim 300mb tı googledan ararsan hemen çıkıyo.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
arkadaşım oyun sitelerinde var ben ripli indirmiştim 300mb tı googledan ararsan hemen çıkıyo.

verdiğim site bütün oyun sitelerini bir araya toplayan bir web site gerek yok araştırmasına isimi yazınca 20 30 tane çıkıyor artık hangisini indirirse bide puanlama diye bir sistem var mesela 5 üzerinden değerlendiriliyor ordan çalışıp çalışmadığınıda kontrol edebilir :)

VolqaN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet arkadaşım 2 gündür senin verdiğin siteden indirmeye çalışıyorum. Daha bitmedi. :)

Oyun 17 part ve ben şu an 14. partı indiriyorum. İnş. çalışır ve o kadar uğraşa değer :)

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Evet arkadaşım 2 gündür senin verdiğin siteden indirmeye çalışıyorum. Daha bitmedi. :)

Oyun 17 part ve ben şu an 14. partı indiriyorum. İnş. çalışır ve o kadar uğraşa değer :)

Vallaha bende sorun çıkmadı şu ana kadar ama az partlılarıda vardı peki indirdiğinin top rate puanına baktınmı :) yanında sarı yeşil mavi oluyor mavi en iyisi demek :)

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Hangi Punisher? Atari salonlarında oynadığımız mı yoksa PC versiyonu mu?

VolqaN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hadi beaa ben hiç oraya bakmamışım. Kırmızı yıldız var yanında. Herhalde en kötüsü. Neyse artık en son parta kadar indirip şansımızı denicez yapacak bişey yok :D

En üstteki benim indirdiğim
http://games.katz.cd/search/the+punisher

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
warez paylaşım yasak diyen bir moderatör gelmeden bence daha fazla uzamasın bu konu =)

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Hmm ben hala eskisini oynuyorum evde :) jetonlar beleş :D