- Reaksiyon puanı
- 638
Bu içerik ilk olarak The Last of Us’ta üzen gelişme! Çıkış tarihi ertelendi adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hatırladığım kadarıyla PS özel oyunu olarak çıktı ilk olarak ve zaten normalde PS özel oyunlar Pc ye bile gelmez Xbox a geleceğini hiç sanmıyorumXbox a neden çıkmıyor?
PS Exclusive oyunu olduğu için gelme gibi bir durumu yok.Xbox a neden çıkmıyor?
Evet, normal de hiç gelmez ama Game Pass aboneliği sayesinde Sony bir çok müşteri kaybetti. Çıkardıkları abonelik sistemi de GamePass kadar tutmadı. Bu yüzden bilgisiyar platformuna eli sağlam oyunlarını çıkartarak Microsoft'un pazar hakimeyetini almamasını sağlıyorlar.zaten normalde PS özel oyunlar Pc ye bile gelmez Xbox a geleceğini hiç sanmıyorum
Yani xbox ada gelir öyle mi ?PS Exclusive oyunu olduğu için gelme gibi bir durumu yok.
Evet, normal de hiç gelmez ama Game Pass aboneliği sayesinde Sony bir çok müşteri kaybetti. Çıkardıkları abonelik sistemi de GamePass kadar tutmadı. Bu yüzden bilgisiyar platformuna eli sağlam oyunlarını çıkartarak Microsoft'un pazar hakimeyetini almamasını sağlıyorlar.
Sanmıyorum getireceklerini Max pc ye çıkar ama Xbox aslaYani xbox ada gelir öyle mi ?
Bu yüzden Sony teybe benzin döküp yakıp Pioneer teyp alacam, Sony benim için bitmiştir, artık Sony ye Sony demem, kardeşim Sony yerine Sany yada bay Sony diyecem.Sanmıyorum getireceklerini Max pc ye çıkar ama Xbox asla
Dolarda yakalım tam olsun abi isyanımızBu yüzden Sony teybe benzin döküp yakıp Pioneer teyp alacam, Sony benim için bitmiştir, artık Sony ye Sony demem, kardeşim Sony yerine Sany yada bay Sony diyecem.