The KMPlayer 3.0.0.1441

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
209397oobk.png

KMPlayer birçok medya dosya formatını oynatabilen ve destekleyen çok yönlü ve becerikli bir medya oynatıcıdır. Bu formatlar arasında VCD, DVD, Blu-ray, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, QuickTime ve diğerleri var. Çok geniş bir özellik yelpazesine sahip olan bu program ile altyazıları düzenleyebilecek veya kontrol edebilecek, ses, video veya ekran görüntülerini birçok yol ile yakalayabileceksiniz.Programda bulabileceğiniz "Album" özelliği ile kendi medya albümlerinizi yaratabilecek ve yönetebileceksiniz. Favoriler, TV kartı desteği gibi bir çok benzersiz ve eşşiz özellikle donatılmış bu yazılım bilgisayarınızdaki tüm medya ihtiyacını karşılayabilecek düzeyde. Sisteminizde hiçbir codec karışıklığı yaratmak istemiyorsanız bu programı kurup artık rahatlıkla mp3lerinizi dinleyebilir, DVD filmlerinizi izleyebilir, veya HDTV-Rip, DVDRip gibi codeclerle hazırlanmış DivX, XviD, MKV videoları da izleyebilirsiniz.
Aynı zamanda hasarlı veya bozuk AVI dosyalarını oynatabilme gibi bir özelliği de bulunan program, paylaşırken şifrelenmiş, sıkıştırılmış müzik albümlerini (zip,rar) de oynatabiliyor.
Skin desteği ile tamamen değiştirilebilir, gelişmiş ve kullanımı kolay bir arayüze sahip bu oynatıcı, dilerseniz oynattığınız medya türüne göre skin değiştirebiliyor.

The KMPlayer neredeyse bilgisayarınızda oynatmak istediğiniz medya dosyaları için gerekli tüm decoderleri içermekte. Fakat isterseniz kendi bünyesinde barındırmadığı codecleri de external(dış) çözücüler ile sağlayabiliyorsunuz.

Oynatıcının en büyük özelliklerinden biri olan hem iç hem de dış filtre desteği ile tamamen diğer decoderlerin kontrolü sağlanabiliyor. Hazır codeclerle gelen ve çoğu medya dosyasında codec yüklemesi yapmanızı gerektirmeyen bu oynatıcı aynı zamanda sistem filtreleri ile kendi filtrelerini karıştırmıyor böylece hiçbir hata veya karışıklığa yol açmıyor.

Not: KMPlayer'ı Türkçe yapmak için program penceresine farenizin sağ tuşu ile tıklayarak "Language" menüsünden "Turkish.ini" dosyasını seçmeniz yeterli olacaktır.

İçerdiği Codec ve Filtreler

• Video Decoderleri : DivX, XviD, Theora, WMV, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, VP3, VP5, VP6, H263(+), H.264(AVC1), CYUY, ASV1/2, SVQ1/3, MSVIDC, Cinepak, MS MPEG4 V1/2/3, FFV1, VCR1, FLV1, MSRLE, QTRLE Huffyuv, Digital Video, Indeo3, MJPEG, MPNG SNOW, TSCC, Dirac, VC-1, RealVideo, SMC vs.
  • Ses Decoderleri : AC3, DTS, LPCM, MP2, MP3, Vorbis, AAC, WMA, ALAC, AMR, QDM2, FLAC, TTA, IMA ADPCM, QCELP, EVRC, RealAudio vs.
    • 2Ch -> Çoklu kanal dönüşümü
    • Kayıt dönüştürücü: Dahili kopya, Gabest's, Morgan
Kaynak

Anasayfa: http://www.kmplayer.com/forums/
Lisans: Ücretsiz
Dil: Türkçe
Platform: Windows XP/Vista/7

İndirme bağlantısı:
The KMPlayer 3.0.0.1441 Final Türkçe (14.89 MB)

Changelog:
The KMPlayer 3.0.0.1441 Release

Updated items

1. URGENT - Fix MP3 file Processing Buffer Overflow Vulnerability.
(http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=19649)

[build 1441]
- Fix MP3 file Processing Buffer Overflow Vulnerability.
- Support DEC (NX) and ASLR
- Improve Haali's Video renderer compatibility.
- .SPX file Supported.
- Modify Advanced Playback Iinfo
- Removed stuff/separate download.
- MediaInfo.dll (ver 0.7.45.0) updated.
- Bass.dll (ver 2.4.7.1), Bass_alac.dll (ver 2.4.2.1) updated.
- Advanced Menu is default.

Ekran görüntüsü:
6tfmrs.jpg

t69ytu.jpg

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Çok teşekkürler.umarım bazı görüntü sorunları düzeltilmiştir.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Güncelledim saolasın.
Şu Ask toolbar da olmasa iyi olcak kabul etmediğim halde hemen yapışıyo tarayıcıya. lanet şey.:dil:

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu tür oynatıcılara ilk başlayışım ; Bs Player sonra Vlc sonra K-Lite ve her zaman ve hep kullandıgım KM Player <3 vazgeçilmezim. Kullanmayan arkadaşlar var ise kullansın çok iyi program.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
potplayer KMplayer'ın ince ayarlı yapılmı hali.. potplayer'ın diğer adı zaten KMplayer Reloaded... KMPlayer'ın ince ayarlarına hakimsen baskaları tarafından ince ayar cekilmiş versiyonuna da ihtiyacın olmaz. su an playerların içinde en iyi KMplayer tek kötü yani HD ve bluray (hakiki formatları tabii, ripleri değil) gibi formatları oynatmada başarısız olması... bununda çözüm hem ses hem görüntü açısında şahsen kullandığım Cyberlink Power DVD...

Y2Jericho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pot ve Km ikisinide kullanıyorum ama hep default ayarları hiç ellemiyorum, daha iyi verim alabileceğim ayarları varsa söyleyebilirmisiniz.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
potplayer KMplayer'ın ince ayarlı yapılmı hali.. potplayer'ın diğer adı zaten KMplayer Reloaded... KMPlayer'ın ince ayarlarına hakimsen baskaları tarafından ince ayar cekilmiş versiyonuna da ihtiyacın olmaz. su an playerların içinde en iyi KMplayer tek kötü yani HD ve bluray (hakiki formatları tabii, ripleri değil) gibi formatları oynatmada başarısız olması... bununda çözüm hem ses hem görüntü açısında şahsen kullandığım Cyberlink Power DVD...

pot player kmnin ince ayarlı versiyonu falan değil başlıbaşına baska bi player, km reloaded denmesinin sebebi kmplayer satıldıktan sonra kmplayeri yazan ekip potplayer adında yeni bir program ortaya cıkardı olay bu. kmplayer artık dogru dürüst güncellenmeyen güncellensede eski ekibin gücünden yoksun bir program yani potplayer her türlü daha iyi kullanıkca anlasılabilen bir durum.
Pot ve Km ikisinide kullanıyorum ama hep default ayarları hiç ellemiyorum, daha iyi verim alabileceğim ayarları varsa söyleyebilirmisiniz.
pot player ince ayar
http://www.mediafire.com/?jtimuspdryofmy9

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kopyalama yok cift tıklayıp evet demek yeterli reg dosyası

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
sadece içerisinde kodlar olan bir not defteri açılıyor. evet diyeceğim bir seçenek gelmiyor :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
uzantı yanlış ilişkilendirilmis senin makinada dosyaya sağ tıkla birlikte aç\varsayilan programi sec\kayit defteri duzenleyicisi

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
indirdiğim dosyanın uzantısı ".reg.txt" idi. txt yi silince oldu :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bi yanlıslık var anlamadım indirdim txt falan yok

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
enteresan. şu an iş yerindeyim, burada da txt görünüyor. belki sen txt yi pot ile ilişkilendirmiş olabilirsin?

nigdeli5168

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bs üstüne tanımam arkadaş daha yeni denedim pot un donarak açtığını bs takır takır açıyo

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
hayır dosyanın uzantısı reg:) garip bi durum

Dosyanın uzantısında değil adında .reg var Aykutum. :) Tam dosya adı; ''pot_ayar.reg.txt'' dolayısıyla sondaki .txt'yi silmek gerekiyor, arkadaş haklı.
Ne gibi ayarlar var bu arada? Hazır bakmışken ben de deneyim. :P