The Hurt Locker - Trailer - HD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
2009 En İyi Film Oscarı'nı kazanan The Hurt Locker...

[FLASH]http://www.dailymotion.com/swf/x9yj9s[/FLASH]

Frank

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Jürinin milliyetçi duygularının kabarması sonucu oscar ödülü alan bir film olarak görüyorum..Öyle göstermişler ki amerika sütten çıkmış ak kaşık sanki.Adaylar açıklandıktan sonra böyle birşey olacağını biliyordum.Oradaki müslümanları çok başka lanse etmişler film'e.Olmadı bu olmadı...

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Jürinin milliyetçi duygularının kabarması sonucu oscar ödülü alan bir film olarak görüyorum..Öyle göstermişler ki amerika sütten çıkmış ak kaşık sanki.Adaylar açıklandıktan sonra böyle birşey olacağını biliyordum.Oradaki müslümanları çok başka lanse etmişler film'e.Olmadı bu olmadı...

Bol Bol Kitap Okumuşsun Güzel Yorum :tongue: Bence Filmi Biraz Daha İrdelemek Gerekior Savaşan Ne Olursa Olsun Psikolojilerini Anlamak Lazım Söylediğinde Dogruluk Payı Azda Olsa Var Cünkü Filmin Sloganı Savaş Bir Uyuşturucudur...!

Frank

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bol Bol Kitap Okumuşsun Güzel Yorum :tongue: Bence Filmi Biraz Daha İrdelemek Gerekior Savaşan Ne Olursa Olsun Psikolojilerini Anlamak Lazım Söylediğinde Dogruluk Payı Azda Olsa Var Cünkü Filmin Sloganı Savaş Bir Uyuşturucudur...!

farklı bir bakış açısından bakmışsın olaya çok ilginç.bu filmin bariz açık olan konusunu bu tarafa çekmek ayrı bir ilginçlik katmış olaya..ama söylediklerinde doğruluk payı var kitap okumandan kaynaklanıyor olabilir :P ;)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181

Fark etmez ki. Savaş bir uyuşturucudur demeleri başka milletlerin memleketlerine el koyup oralarda insanları, çocukları öldürmeyi kendilerine bir hak görmeleri gerçeğini değiştirmiyor. Yani "savaş bir uyuşturucudur, ama biz yine de bunları öldürmekte haklıyız". Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu; resmen adamlar "biz bu uyuşturucunun bağımlısıyız" diyor.

Başka memleketleri ele geçirip insanlarını öldürmeyi "görev" bildikleri sürece istedikleri kadar anti-propaganda bile yapsalar canidirler, vahşi ve alçaktırlar. Doğru söylüyorsun, savaşanların psikolojisini anlamak lazım, ama yanlış taraftan değil. Çok ilginç bir yaklaşım; çünkü elinde dünyanın henüz bilmediği son model silahlarla insan avlayanların psikolojisini düşünüyoruz, fakat evleri yıkılan, anne babaları öldürülen, tecavüz edilen ve ne olduğunu bile anlamadan haksız yere öldürülüp işkence edilenlerin psikolojisini düşünmüyoruz.

Şöyle bir şey olsa gerek:

- Ben bugün üç çocuk beş kadın on tane de sivil öldürdüm, bir de genç kıza tecavüz ettim psikolojim çok bozuk lanet olsun bu müslümanlara! God damn!

(Çok abartı olduğunu düşünüyorsanız Iraktan sorumlu eski ABD komutanının "onları öldürmekten/avlamaktan zevk alıyorum" diye gazetelere verdiği demeçleri hala okuyabilirsiniz.)

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Pek ilgi çekici bi filme benzemiyor ama sırf aldıgı oscar için izlemek gerek.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
indirdim biraz önce akşama izleyeceğim

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
bu filmi oscarlık olacağı hiç aklıma bile gelmezdi filmi boşuna yer kaplıyor diye silmiştim :S

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sanırım bu film Türkiye'de oynatılacak sinema olmadığından gösterimden kaldırılmıştı. Yanlış da hatırlıyor olabilirim.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Hiç Boşuna Zamanınızı Harcamayın , Çok Saçma Bir Film