The Godfather The Game Sorunu

xcetox97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar The Godfather The Game oyunu açılıyor fakat simsiyah bi ekrandan başka bişey yok . Hatada vermiyor . Acil lütfen yardım !!! . Daha dün ' e kadar oynayabiliyordum .

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme filan yapıtınız mı bilgisayarınızda ondan kaynaklanıyor olabilir sistem geri yükleme deneyebilirsiniz

xcetox97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme filan yapıtınız mı bilgisayarınızda ondan kaynaklanıyor olabilir sistem geri yükleme deneyebilirsiniz

Sistem Geri Yükleme Yüzünden Oldu Zaten . Explorer hatası vardı o yüzden geri yükleme yaptım ve sonuç bu . Herhangi bi öneriniz varmı ?

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeleri tekrardan yaptırmayı deneyin o halde belki wın 7 kullanıyorsanız ekran kartı vb güncelleme yapmış olabilir sisteminiz sizde onu geri almisinizdir
Sistem Geri Yükleme Yüzünden Oldu Zaten . Explorer hatası vardı o yüzden geri yükleme yaptım ve sonuç bu . Herhangi bi öneriniz varmı ?

xcetox97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeleri tekrardan yaptırmayı deneyin o halde belki wın 7 kullanıyorsanız ekran kartı vb güncelleme yapmış olabilir sisteminiz sizde onu geri almisinizdir

Xp Proffessional kullanıyorum . Motherboard cd ' si var yani ekran kartı , ses vs. driver ' ları var . Onu denesemmi acaba .

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yok xp driver guncellemiyor bildigim kadarı ile directx yada .net framework güncellemeleri ile alakalı olabilir

xcetox97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimalle bunlardan biri senin sıkıntın sistem geri yükleme yaparken bunlar gider filan diye bir liste veriyorya o listeyi hatirliyormusun

Ya kısacası ben geri yüklemeyle flan uğraşmam . Sorun çıkmaya başladığı zaman xp vista format flan atarım . İlk defa bi denym dedim ve fazla kurcalamadım . Senin dediğin gibi yapıcam o zaman . İlk önce directx sonra net frmwork oda olmazsa motherboard ' a teslim olucaz .s

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Directx downgrade de gerekebilir hani bazı oyunlar bir versiyon eski dx isteyebiliyor ya o acıdan dedim onada bir bak oyunun kurulum medyası içerisinde hangi dx varsa onu bilgisayara kur veya açık sekilde bulunuyorsa o dx dosyalarını system32 ve gerekli klasorlere kopyalamayı deneyebilirsiniz

xcetox97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Directx downgrade de gerekebilir hani bazı oyunlar bir versiyon eski dx isteyebiliyor ya o acıdan dedim onada bir bak oyunun kurulum medyası içerisinde hangi dx varsa onu bilgisayara kur veya açık sekilde bulunuyorsa o dx dosyalarını system32 ve gerekli klasorlere kopyalamayı deneyebilirsiniz

Oyunun istediği directx şuan pc ' de mevcutmuş zaten . MotherBoard denesem oda olmcak çünkü açılmasa Fm2011 ' ide açmazdı yanlışmıyım ?

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sen onun var dediğine bakma versiyon tutuyordur da bir dll dosyası eksiktir çalıştırmaz oyunu oyunun istediği dx versiyonunun dll lerini sistem 32 ve diğer sistem klasorlere atmayı dene
Oyunun istediği directx şuan pc ' de mevcutmuş zaten . MotherBoard denesem oda olmcak çünkü açılmasa Fm2011 ' ide açmazdı yanlışmıyım ?