Haber The Economist Dergisi Erdoğan'a Savaş Açtı!

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414
Dünyaca ünlü The Economist dergisi seçimlerle ilgili bir analiz yayınladı ve haberin kapağında Erdoğan döneminin diktatörlük olduğunu tescillenmekle kalmayıp aynı zamanda haberde “Rakiplerini ve muhalefeti bastırmak için mahkemeler kurularak yargı sistemine hile karıştırıldı” yazıldı.

İşte o kapak:

the-economist.png

2018 seçimlerinden önce de benzer bir kapak konusuyla sahneye çıkan The Economist, 5 yıl sonra yine Erdoğan'ı diktatörlükle suçluyor ve haberde muhalefetin en iyi adayının arkasında birleşmesi ve seçimin demokrasilere uygun olarak gerçekleşmesi halinde Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığını dört ay içinde kaybedebileceğini yazdı.

Haber kaynağı:

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
"Bir adamın kim olduğunu bilmek istersen, kimlerin ona düşman olduğuna bak." ~ Uğur Işılak

Hala anlamak istemiyorsunuz Türkiye düşmanı olan devletler "akıllı ve sessiz duran bir Türkiye" istiyorlar. Ülkenin 20 yıl içinde kazandığı bir prestij ve bölgesel bir güç var. Hükümeti bazı konularda eleştiririm ama bu asla inkar edilemez bir gerçektir. İstediğiniz kadar gülüp alay edebilirsiniz. Seçim günü sonuç belli çünkü.

Bir kenarda Avrupanın "aferin" demesini bekleyen, Bayraktar'a iftira atan bir 6'lı masa var. Sırf bu sebepten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verecek muhalifler fazla.

Tişikkirlir abede, reisin cb liği hayırlı olsun
Balkon konuşmasına az kaldı hocam, sabredin. İnşallah 5 yıl boyunca seçim konuşamayacağız ve tartışmalar bitecek. Tabii 6'lı masa zahmet edip aday çıkarabilirse.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
hadi ordan aday olamaz nokta depremde ne yaşanmış?
Confickerim, şimdi deprem sonrası ötv paraları halka dağıtıldı, ekmek 14 lira olmadı, battaniye ve sular 150-300 liraya satılmadı, CHP nin yardımlarına engel olunmadı, deprem kader planı değildi müteahhitler hatalarını kabul etti, yağma olmadı, depremde müdahale çok hızlı titiz şekilde yapıldı ?

Bunların hiçbiri yaşanmadı ?

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Depremde yaşananlar rezillikten sonra ve kaybolan ötv paralarından sonra 2 dönemi bırak hepsi bitti artık conficker sende kalkmış 2 dönem oldu diyorsun kızdırma beni ?
@OzkanK. Hocam açıklamıştı uzun uzun yazmayacağım.
Deprem de rezillik falan da yok. Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz.
Bu yazdıklarınız benim dediklerimi değiştirmeyecek bunu sizde biliyorsunuz.

Not:Tele1 gibi bağnaz kanalları izlememenizi rica ediyorum.

yeniden aday olamaz 2 dönem seçildi kanunlar açık .
Lütfen böyle devam etsin muhalefet. Çok güzel yaklaşım. Muhalefet kaybettikçe ülke kazanıyor.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
@OzkanK. Hocam açıklamıştı uzun uzun yazmayacağım.
Deprem de rezillik falan da yok. Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz.
Bu yazdıklarınız benim dediklerimi değiştirmeyecek bunu sizde biliyorsunuz.

Not:Tele1 gibi bağnaz kanalları izlememenizi rica ediyorum.

Lütfen böyle devam etsin muhalefet. Çok güzel yaklaşım. Muhalefet kaybettikçe ülke kazanıyor.
Halk TV ye bile tam güvenmiyorum Tele 1 izlerim sadece

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Confickerim, şimdi deprem sonrası ötv paraları halka dağıtıldı, ekmek 14 lira olmadı, battaniye ve sular 150-300 liraya satılmadı, CHP nin yardımlarına engel olunmadı, deprem kader planı değildi müteahhitler hatalarını kabul etti, yağma olmadı, depremde müdahale çok hızlı titiz şekilde yapıldı ?

Bunların hiçbiri yaşanmadı ?
Saçmalamaya devam edin lütfen. Sanki devlet istediği için bu durumlar yaşandı gibi konuşuyorsunuz. Yağmayı devlet mi yaptırdı? Ekmeği devlet mi 14 TL yaptı?

Devlet depreme en iyi şekilde müdahale etti. Kendinizi kandırmayın. Gerçi muhalefet bile gündemi objektif kaynaklardan takip etmiyor. Akşener hala asker çalışmalara katılmadı sanıyor. Yazık ya ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haberlerde muhalefet liderlerini dinledim aşırı sinir oldum. Neyse ki kazanamayacaklar. Çevrelerinde ki Erdoğan düşmanları ile yol yürürler. Bunlara oy verilmez.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Saçmalamaya devam edin lütfen. Sanki devlet istediği için bu durumlar yaşandı gibi konuşuyorsunuz. Yağmayı devlet mi yaptırdı? Ekmeği devlet mi 14 TL yaptı?

Devlet depreme en iyi şekilde müdahale etti. Kendinizi kandırmayın. Gerçi muhalefet bile gündemi objektif kaynaklardan takip etmiyor. Akşener hala asker çalışmalara katılmadı sanıyor. Yazık ya ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haberlerde muhalefet liderlerini dinledim aşırı sinir oldum. Neyse ki kazanamayacaklar. Çevrelerinde ki Erdoğan düşmanları ile yol yürürler. Bunlara oy verilmez.
İstediği için değil müdahale etmek istemediği için yaşadı sorun burada keşke isteseydi yaşanmasaydı.

Hükümet istese orada 1 kişi pislik yapabilir miydi?

Devlet kelimesini kullanıp olayı çarptırma hükumet diyeceksin, devlet başka hükumet başka

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
İstediği için değil müdahale etmek istemediği için yaşadı sorun burada keşke isteseydi yaşanmasaydı.

Olaydan sonra müdahale edilmesi önemli asıl olan. Bir pislik yapılacaksa haberiniz olmadan önüne nasıl geçebilirsiniz?

Devlet kelimesini kullanıp olayı çarptırma hükumet diyeceksin, devlet başka hükumet başka

Çarpıttığım falan yok. Dalgın anıma gelmiş o kadar. Başka konularda ki mesajlarımda bu farkı bende vurgulamıştım her zaman. Farkı çok iyi biliyorum. Düzeltme için teşekkürler. ?

Son düzenleme:

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414

Doğrudur hocam her şeyi devletten beklemek yerine hükümetten beklemeliyiz!