Tezek Çukuruna Balıklama Atlamak ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Yeni bir anı her ne kadar sadece annem bilse bile :) ...Yer : İlkokul Yaş : 10..
---Her zamanki gibi sabah erkenden okulun yoluna koyulmak zor olmadı. Bitmesini arzu ederek dinlediğim ders sonunda bitmiş saat 12:00 olmuştu. Öğleden sonra ders olmasından dolayı eve gidip hızlı bir yemek yiyip gelmeyi planlamıştım.. O ana kadar...

--Tamamen saf duygularla ve neler olacağını bilmeden "gelin yakalamaca oynayalım" diyen arkadaşların o içten sesini dinlemiş yemeğe gitmek yerine üstümde önlükle yakalamaca oynamaya başlamıştım bile...

--Bir kişi dışında herkes kaçmaya başladı. Çocukluğun verdiği enerji ve yaramazlıkla öyle bir koşuyordum ki görenler tabakhaneye gittiğimi zannettiler...

--Camii nin yanına gelmiştim bile..Caminin arka alt bahçesinde evi olan camii imamıydı. Her yer çiçeklerle süslenmiş, gözler önünde.. Nereye saklansam ki ?
--Bir duvar gördüm üstüne çıktım...Duvarın diğer tarafı bir tür baraka-kafes türü birşeye açılıyordu. Oraya atlayıp saklanmayı düşünmüştüm.

----Atlayacağım yere baktım..üzerine sürekli basılmış sağlam toprak görünüyordu...Ne bileyim renk değiştirdiğini ??? :)

----Ya Allah deyip zıpladım. Zıplamaz olaydım. Duvarda ayaklarımın yan tarafında duvar daha sonra yükseltilecekmiş gibi bırakılan demir parçaları varmış..Fark edemedim...Ayağımın takılmasıyla zıplayacağım yere yüz üstü dalış gerçekleştirdim...

---Üst tarafı sıcak havadan kurumuş olacak ki alt taraf hala sistemden çıktığı gibi duruyordu...

---Yüzüm başım, elim kısacası her yerim pisliğe batmıştı. Doğruca annemin yanına koştura koştura gittim. Annem görünce kısa bir şok geçirdi ne olduğunu anlattıktan sonra :::: Ne oldu artık üstüne yapmaya mı başladın ? diyerek kahkahayı bastı

---Evet saklanmak istemiştim sadece...ki en iyi saklanan ben oldum...Bu pisliğin içinde kimse bulamadı beni... :)

(Yorumlarınıza önem verdiğimi belirtmek isterim)

Diğer Anılar
http://forum.shiftdelete.net/itiraflar/247824-taksici-dayagi.html
http://forum.shiftdelete.net/itiraflar/247462-polis-baskini.html

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Soracağım soramıyorum sen hala tek parça mısın?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Soracağım unutuyordum:)
Hayır bu konu ile alakalı değil, itiraf başlığında açmış olduğun ve potansiyel olarak açacağın konuları baz alarak hala tek parça olup olmadığını merak ediyorum :D

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Soracağım unutuyordum:)
Hayır bu konu ile alakalı değil, itiraf başlığında açmış olduğun ve potansiyel olarak açacağın konuları baz alarak hala tek parça olup olmadığını merak ediyorum :D
:) daha hikaye çok. Ama çok şükür hala sağlamım..ha yaw ben size araba çarpması ve sonrasında kafama atılan 15 dikişi anlatmış mıydım ?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Onu diyordum bende bak varmış daha. Neyse çıkma sen evden :D

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Soracağım soramıyorum :)
Senin hayatın hep böyle bir aksiyon içinde mi birader?

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aksiyon aksiyon bende yakında yazıcam gibi 9 kere kafamı yarmıştım ayıptır söylemesi :D

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:) Sağlam olduğuna sevindim :D o çocukluklarda kimin başına gelmediki ama sen biraz abartmışsın

:) Sağlam olduğuna sevindim :D o çocukluklarda kimin başına gelmediki ama sen biraz abartmışsın

mapii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya Allah deyip zıpladım. Zıplamaz olaydım. Duvarda ayaklarımın yan tarafında duvar daha sonra yükseltilecekmiş gibi bırakılan demir parçaları varmış..Fark edemedim...Ayağımın takılmasıyla zıplayacağım yereyüz üstü dalış gerçekleştirdim...

Al sana tıkanan Amerikan filmlerine konu :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Soracağım soramıyorum :)
Vermilmiş Sakadaların mı Var Be Kardeşim :D