Text Editör Nasıl Yapılır ?

gurcemal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2009-03-20_185113.bmp

C#.Nette Resimdeki Gibi Bir Text Editör Nasıl Yapılır. İstediğimiz Kelimeler Farklı Renkte,Sayılar Farklı Renkte.

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Notepad2 ve Notepad++'ın kaynak kodlarını incelemende fayda var. Tek başına C# derleyicisi gibi bir editör yazamazsın; ama Notepad2 gibi bir editörün yazılabilitesi vardır. Başta söylediğim iki editör de Scintilla tabanlı olduklarından bu konuda araştırma yapabilirsin.

hasanemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Editör derken biraz açarmısın? Sen Vsiual Studio tarzında bir editörden mi bahsediyorsun? Detaylı bilgi verirsen yardımcı olabilirim.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Notepad2 ve Notepad++'ın kaynak kodlarını incelemende fayda var. Tek başına C# derleyicisi gibi bir editör yazamazsın; ama Notepad2 gibi bir editörün yazılabilitesi vardır. Başta söylediğim iki editör de Scintilla tabanlı olduklarından bu konuda araştırma yapabilirsin.

C# ile bir text editor yazılamıyorsa microsoft o teknolojiyi çöpe atsın :D

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
C# la yeteneğiniz olduktan sonra yazamacayınız cok az şey vardır muhtemelen :) Çok yetenekli bir dil . Visuadl studioda bir kac bileşem kullanakak ve orta düzeyde c# dili kullanılarak bir yazı editörü rahat yazlır. Ben gecen yıl Delphide yazdım böyle bir şey. ! fenada olmadı =) basit bir word pad gibi bir şeydi :)

gurcemal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Verdiğiniz Bilgiler İçin Sağolun! Örnek Kolar Yardımı İle Yapılabileceğini Anladım ve Bir An Önce Çalışmalara Başladım !

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Verdiğiniz Bilgiler İçin Sağolun! Örnek Kolar Yardımı İle Yapılabileceğini Anladım ve Bir An Önce Çalışmalara Başladım !

Hayırlı olsun, biraz üzerine düşersen güzel şeyler yapabilirsin kanımca.

C# ile bir text editor yazılamıyorsa microsoft o teknolojiyi çöpe atsın :D

Onca yazdığımdan bunu çıkarmak da başka bir teknoloji harikası olsa gerek!