Tevhideye bedava umre

Hınzır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tevhide’ye bedava umre

Tevhide’ye bedava umre Ödül almak için türbanla çıktığı kürsüden indirilen Tevhide Kütük'e bedava umre seyahati hediye edildi.

Merkezi İstanbul’da bulunan İkram Turizm firması yetkilileri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın da telefonla arayarak, moral verdiği Tevhide Kütük’ü, dilediği bir yakını ile 2008’in haziran ayında umreye götüreceğini açıkladı. Vatan gazetesinin haberine göre, turizm yetkilileri, Tevhide Kütük ve yanında gideceği yakınına 4 yıldızlı otelde, ulaşım, konaklama, yemek ve rehberlik dahil olmak üzere bütün hizmetlerini en iyi şekilde vermekten büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.

Tevhide Kütük’ün babası Arif Kütük, kızının türbanlı olduğu gerekçesiyle kürsüden indirilmesinin ardından Türkiye’nin değişik yerlerinden destek telefonu geldiği belirtti. Kızının umreye götürüleceği haberi üzerine sevinçten havalara zıpladığını kaydeden Kütük, “Çok sevindi. Bu daveti kabul ettik. Ancak, kızımla kimin gideceğine henüz karar vermedik” dedi Tevhide Kütük ise böyle bir sürprizin kendisini çok memnun ettiğini söyledi. Kütük, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın aramasının kendisini çok mutlu ettiğini bu tekliften de onur duyduğunu kaydetti.

Alıntı

Moderatör not : Alıntı adres eklenmiştir

mehmet

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
47
arkadaşlar konu "Gündem (Dünya/Türkiye)"bölümüne taşınmıştır

RaMSeN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Recep Tayip Erdoğan’ın aramasının kendisini çok mutlu ettiğini....

Böyle bir olay karşısında beni arasaydı dere tepe düz giderdim. Mesleyi halletmeyen zaten onlar bir de ne yüzle arıyorlar.

İnsanımız çok saf çok. Uyanık olmadıkları için de böyle eziliyorlar !!

BacKDooR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hehe, tevhide'nin başına talih kuşu kondu.
Sayın tayyip erdoğandan ve İkram turizmden türbanlı kadın tarafından röntgeni çekilmeyen genç delikanlıyı da İngiltere, Amerika gibi ülkelerde 5 yıldızlı hastanelere tedavi olması için yollanmasını ve telefonla aranıp destek olunmasını talep ediyorum ;D

Türban takan mağdur olsun 4 yıldızlı otele gönderilsin, türbanlı mağdur etsin ona bir şey yok. ;D