Tester parfüm ve gerçek parfüm farkı

SELO BEY

Profesör
Reaksiyon puanı
502
Merhaba arkadaşlar.parfüm alacağım fakat tester'dan alacağım.Acaba gerçeği ile tester'ı arasında koku farkı olur mu? Ve sıkıntı olur mu?
Birde Bpazar sitesinden alacağım.Güvenilir mıdır?
Yanıtlarınızı bekliyorum

Saygılar:):)

CCD

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Tanıdığım (aileden) 8 yıl havalimanında parfüm ve kozmetik bölümünde çalıştı. O yüzden tüm parfümleri hatta parfümlerin kodlarını bile ezbere bilirim (hava atmak amaçlı değil). Alacağın parfümün ismi ne? Tester’ı nerede kullandın? Bpazar sitesinin sana sunduğu bir tester mı? Başka mağazadan baktığın tester mı.

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Tester sanırım çoğu zaman sahte veya aslından farklı olabiliyor. Konu iyi denk geldi 2006 yılının parfümünü arıyorum. Var mı bulacak:₩ Intrique

SELO BEY

Profesör
Reaksiyon puanı
502
Tanıdığım (aileden) 8 yıl havalimanında parfüm ve kozmetik bölümünde çalıştı. O yüzden tüm parfümleri hatta parfümlerin kodlarını bile ezbere bilirim (hava atmak amaçlı değil). Alacağın parfümün ismi ne? Tester’ı nerede kullandın? Bpazar sitesinin sana sunduğu bir tester mı? Başka mağazadan baktığın tester mı.
iki tane alacağım.versace eros ve dior sauvega.sana sunduğu bir tester mı derken ne demek istediğinizi anlamadım.
birde site adresi vermek yasak olduğu için vermiyorum.Siz belki anlarsınız acaba dediğim parfümler bpazar sitesinde orijinal tester mı yoksa değil mi?
bakarsanız sevinirim.

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
iki tane alacağım.versace eros ve dior sauvega.sana sunduğu bir tester mı derken ne demek istediğinizi anlamadım.
birde site adresi vermek yasak olduğu için vermiyorum.Siz belki anlarsınız acaba dediğim parfümler bpazar sitesinde orijinal tester mı yoksa değil mi?
bakarsanız sevinirim.
Özelden verin.

Reaksiyon puanı
5,164
İnternet üzerinde satılan Tester parfümlerin hepsi sahtedir. Mağazalarda test amaçlı sunulan parfümlerde ise amaç kalıcılık olmadığı için parfüm oranı düşük alkol oranı yüksektir. Koku çabuk yayılır ama çabuk geçer.

SELO BEY

Profesör
Reaksiyon puanı
502
İnternet üzerinde satılan Tester parfümlerin hepsi sahtedir. Mağazalarda test amaçlı sunulan parfümlerde ise amaç kalıcılık olmadığı için parfüm oranı düşük alkol oranı yüksektir. Koku çabuk yayılır ama çabuk geçer.
hocam ama aynısı birebir.

TheAzxtech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bilindik yerlere bakmanı tavsiye ederim. Ayrıca testerlar para ile satılmaz. Para ile satılmaz ibaresi bile bulunur. Satılıyorsa bilki o sahtedir. Ayrıca testerlar yukarıda arkadaşımızında dediği gibi anlık olarak kokuyu test etmek içindir.