Teslim olmayız | Şenol Güneş

Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,857
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,317
Puanları
113
Yaş
39
1459812533003.jpg

Önemli bir avantaj kaçırdıklarını söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, iddialı konuştu: “Bizim her şey bitti gibi bir anlayışımız yok. Gücümüz de var, umudumuz da... Teslim olan değil, savaşan takım olacağız.


Kasımpaşa karşısında aldığı mağlubiyet ile şampiyonluk yarışında yara alan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, düşündükleri gibi bir maç oynayamadıklarını söyledi. Fenerbahçe'nin kazanamadığı haftada önemli bir fırsatı kaçırdıklarını belirten tecrübeli teknik adam şu ifadeleri kullandı:

bullet.jpg
Gol attıktan hemen sonra yediğimiz ilk gol bizim üzerimizde olumsuz bir etki yaptı.
bullet.jpg
60'tan sonra oyunun temposunu artırdık. Pozisyon bulduk, pozisyon da verdik. Özellikle ilk yarıdaki yavaş oyunumuz bu sonuca neden oldu.
bullet.jpg
Bu maçı kazanmak önemliydi. Ama her şey bitti gibi bir anlayışımız yok. Gücümüz de var, umudumuz da var. Bu noktaya emek vererek geldik. Bu maçın telafisi kalan maçların kazanılmasıdır. Teslim olan değil, savaşan takım olacağız.
bullet.jpg
Gelecek maçta Bursaspor ile Vodafone Arena'da oynayacağız. Sahamızın açılıyor olması, yeniden oraya gitmek önemli bir artı. İnşallah orada yeniden bir başlangıç yapacağız.

Sabah

:: İnşallah dediğin gibi olur Sayın Teknik Direktörüm..!
 

Tys23

Dekan
Katılım
22 Ağustos 2012
Mesajlar
7,138
Reaksiyon puanı
1,229
Puanları
113
Beşiktaş Şampiyon Olur . Bu hocaya iyi bi ders olsun. En kötü oyunumuz bile Fener'den iyi pozisyon çok. Savunmada büyük sıkıntı var. Boyko sıkıntılı çıktı çok rahat gol yiyor. Hakeden kazanacaksa Beşiktaş sonuna kadar hakediyor. Beşiktaş sahada üstün ancak masa başında neler dönüyür bilemeyiz.
 
Üst