teşhir apple watch

Aequx105tas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Teşhir apple watch alınır mı? Alınırsa ne gibi sıkıntıları olabilir? Ve ürün iadesi yapabilir miyim? (mağzaya gidip inceleme şansım yok o yüzden kargoyla gelecek.)

Reaksiyon puanı
143
Teşhire açılma süresine göre tabi değişir. Kimi teşhir ürünleri 6 ay veya daha üzerinde kalabiliyor. Olabilecek ihtimalleri bence;
-Kasasında çizik veya darbe
-Sürekli açık olduğu için pil veya ekransal sorunlar yaşayabilirsiniz. Pil çok hızlı tükenebilir yada ekranda hayalet görüntü dediğimiz durum olabilir.

Teşhir ürün diye kimi firmalar 6 ay garanti verirken kimisinde garanti yoktur. Apple ürünlerinde etkinleştirme yapıldığı an garantisi başlar. Ürünün dilerseniz seri numarasını alıp Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin - Apple Destek kontrol edipte alabilirsiniz. Ürün geldiğinde cihazın üzerindeki seri numarasını, kutusundaki seri numarasını ve faturasını kontrol ederseniz sorun yaşamazsınız. Ben olsam görüp alabildiğim ürünleri tercih ederdim. İade konusunda sorun yaşayabileceğinizi düşünüyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
taksi'den çıkma araba,p...nk'ten telefon teşhirden karpuz dışında bişey alınmaz...