Teşekkürler Exa Bilgisayar ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Geçenlerde Vatanda geçen bir maceramı sizlerle paylaşmıştım. Ürünü sipariş etmeme ve parayı ödememe rağmen ürünü göndermemişlerdi. http://forum.shiftdelete.net/nefret...-vatanbilgisayar-com-dan-nefret-ediyorum.html

Şimdi ise Exa bilgisayardan siparişimi verdim. Üstelik "kapıda ödeme" ile. 1 gün içerisinde beni aradılar ve ürünü teyit ediyor musunuz dediler. Evet dedim ve şuan ürün kargoda kargo takip numarası da telefona mesajla iletildi. Ve kapıda ödeyeceğim.

Tekrardan teşekkürler...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Ürünü alıp denedikten sonra açılması gereken bir konu. :D

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Exa bilgisayar iyidir. Beraber çalıştıkları Yurtiçi Kargo sebebiyle kendileriyle sorun yaşamış olmama rağmen ürün satış konusundaki başarılarının hakkını vermek gerek. Eğer aldığınız ürün aynı gün kargo ibareli ürünse gerçekten de o gün gönderirler. Diğer ürünlerde de tedarik sürecini başarılı buluyorum. Hatta bir kere kasa almıştım ve aldıktan 2 saat sonra arayıp kasanın piyasada zor bulunduğunu bulurlarsa göndereceklerini bulamazlarsa siparişi iptal edeceklerini söylemişlerdi. Yine başka bir siparişte ekran kartı almıştım ve farklı güç girişine gerek duyulmasına rağmen kablo kutudan çıkmamıştı. Kendilerini arayıp söylediğimde dönüştürücü kabloyu ücretsiz kargo ile bedavaya göndermişlerdi. Bu tarz sitelerde karşıda muatap bulmak güzel.

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Exa bilgisayar iyidir. Beraber çalıştıkları Yurtiçi Kargo sebebiyle kendileriyle sorun yaşamış olmama rağmen ürün satış konusundaki başarılarının hakkını vermek gerek. Eğer aldığınız ürün aynı gün kargo ibareli ürünse gerçekten de o gün gönderirler. Diğer ürünlerde de tedarik sürecini başarılı buluyorum. Hatta bir kere kasa almıştım ve aldıktan 2 saat sonra arayıp kasanın piyasada zor bulunduğunu bulurlarsa göndereceklerini bulamazlarsa siparişi iptal edeceklerini söylemişlerdi. Yine başka bir siparişte ekran kartı almıştım ve farklı güç girişine gerek duyulmasına rağmen kablo kutudan çıkmamıştı. Kendilerini arayıp söylediğimde dönüştürücü kabloyu ücretsiz kargo ile bedavaya göndermişlerdi. Bu tarz sitelerde karşıda muatap bulmak güzel.
gerçektende haklısınız...

suylateng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Exa'nın özellikle internet sitesini de beğeniyorum. Sade karmaşık olmayan bir tasarımı var. Kadiköy mağazası kapanmayaydı iyi olacaktı...

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hangi ürünü aldın kardeşim

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Vatan net satışı hantaldır mağaza satış ekolünden geldiği için netde yavaşlar net için alışverişte bu işte uzman siteler vardır exa,eksen,teknobiyotik,inventus,nova gibi..